algemeen nieuws

Alcmaria Victrix E3 de terechte winnaar tegen de E2
Categorie: E3

Met al een wedstrijd in de benen en enkele geleende spelers van de E4 gingen we van het kunstgras naar het echte gras om eens te kijken hoe de verhoudingen binnen de E-pupillen zijn.

Na war getikketak tussen beide teams werd het overwicht op het middenveld van de E3 uitbetaald in veel balbezit. Op een gegeven moment belandde de bal bij Mees die na een solo koelbloedig de 1-0 inschoot.

Ook bij een volgende aanval werd door meerdere spelers geprobeerd de bal er in te schieten en uiteindelijk was het Sam die de 2-0 er inschoot.

Na een pass van Mathieu op Mees schoot Mees de 3-0 er in. Na wederom een solo maakte Mees ook de 4-0.

In deze wedstrijd stond Owen op doel en liet Quinn even zien dat als je overtuigd bent van jezelf, je ook in de verdediging prima de tegenstander kunt omspelen en als er dan weer iemand vrij zou lopen zou je zo weer een aanval kunnen opzetten.

Uit een corner, genomen door Misha, scoorde Mees de 5-1.

Even later zorgde Mees ook voor de 6-1.

Ook Yaniek en Mathieu, en Vince in de 1e helft, pasten zich moeiteloos aan in het team, maar ook voor hun de 2e wedstrijd van vandaag en zo zorgde de vermoeidheid voor een 6-3 ruststand.

Wat ons vandaag al eerder overkwam gebeurde nu bijna weer, het middenveld wat na de rust iets te aanvallend begint en daardoor zijn verdedigende taken vergeet en er zo voor zorgde dat de E2 terugkwam tot 6-5!  Eén keer zelfs zo dat de E2 met 3 man alleen op Owen af kwam.

Na wat omzettingen en Sander erbij in de verdediging werd het tij weer gekeerd en kregen we weer meer grip op balbezit wat er voor zorgde dat Mathieu de 7-5 maakte.

Yaniek die de hele wedstrijd al liet zien een stevige middenvelder te zijn, zorgde na een 1-2 tussen Sam en Mathieu voor de 8-6.

Na een uitstekende pass van Sander maakte Sam de 9-6. Ook de 10-6 werd door Sam gescoord, dit keer na een pass van Mathieu.

Even later neemt Mathieu een corner welke hij hard in schoot waarna Misha, staand op de rand van het strafschopgebied de bal met de  buitenkant van de voet in het uiterste hoekje van het doel prikt, 11-6.

Weer een prima wedstrijd tot een mooi einde gebracht en met een heerlijk zonnetje op ons gezicht gingen we met een goed gevoel naar huis.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route