algemeen nieuws

C1 verpletterd Vrone 9-0
Categorie: C1

Afgelopen zaterdag speelde de C1 tegen de onderste Vrone. Het was vanaf het begin geen partij voor de gretige mannen van onze C1. Alcmaria liet vanaf de eerste minuut duidelijk haar bedoelingen zien en gaf Vrone geen seconde tijd en ruimte. Met de rust stond het al 5-0 en de einduitslag was 9-0. Eigenlijk niet leuk om dit soort wedstrijden te spelen. Beide partijen hebben er niets aan, maar ja het gebeurd zo nu en dan.

De doelpunten werden gemaakt door:

1-0     Kevin Floor

2-0     Rick Hoenderdos

3-0     Rory Weisscher

4-0     Max Vink

5-0     Rick Hoenderdos

Rust

6-0     Sverre Bouwens

7-0     Thijs Valk (strafschop)

8-0     Max Vink

9-0     Nick ( he he…)


Wat ik wel knap van jullie vond is dat jullie bleven voetballen. Niet voor eigen succes gaan, maar blijven combineren. Elkaar ook het succes gunnen. Zag er goed uit mannen. Zaterdag uit naar Reiger Boys. Weten we die te winnen eindigen we boven Reiger Boys keurig in de middenmoot en kunnen we toewerken naar de voorjaarscompetitie, waarin wij jullie toch minmaal bij de eerst vier zien.  

Helaas kon de tegenstander dit keer iets minder goed tegen zijn verlies. Na het omkleden werden alle douches aan gezet en kranen opengedraaid. Heel veel later toen het ontdekt werd heeft alles heel lang open gestaan. Geen stijl!Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route