algemeen nieuws

C1, een koninkrijk voor een goal
Categorie: C1

C1 speelde vandaag voor de beker tegen Duinrand S C1. Bij navraag en het nakijken van de spelerspassen, staan er dus weer 3 B junioren in het veld. Het blijft maar doorgaan. Dispensatieformulieren zijn niet aanwezig. Dus worden we weer voor het dilemma geplaatst voetballen of niet. We staan volledig in ons recht als je niet speelt, maar dupeert ook je eigen spelers hiermee. Waarom doen verenigingen dit toch?

Alcmaria speelde een puike partij voetbal vandaag. Voor het eerst sinds lange tijd ook weer eens volledig. Er is echter een dan dat de kop op blijft steken en dat is het scoren. Ook deze wedstrijd weer, voetballend zo veel sterker dan de tegenstander, maar bij rust een 0-2 stand.

Ontzettend tegen de verhouding in, maar het gebeurd wel weer. Alcmaria creëert zeker 5 à 6 goede mogelijkheden,maar de ballen komen in handen van de keeper of worden van de lijn gehaald, maar erin gaan ze niet. Duinrand komt twee keer op pure kracht voor de Alcmaria goal en de stand is 0-2.

Na de thee gooide Alcmaria er nog een schepje boven op. Nog meer combinaties en nog meer  acties. Toch stond het een kwartier voor tijd nog altijd 0-2. Ballen op de lat, ballen op de paal, maar geen doelpunten. Gelukkig kreeg Tim het nog even op zijn heupen waardoor gerechtigheid leek te geschieden.

Na mooi combinatie spel kwam Tim 2 x vrij en hij maakte het 2 x heel cool en knap af, 2-2. Het wachten was op de 3-2, maar een vrije trap op ca 40 meter van de goal werd op 25 meter genomen en door Duinrand mooi in de bovenhoek gekruld. Binnen 2 minuten was het dus weer 2-3. Alcmaria had nu echter de smaak te pakken en 5 minuten voor tijd was het Kevin die werkelijk een prachtige goal maakte, van links op de rand van de zestien krulde hij de bal om de keeper heen in de verre bovenhoek. Alcmaria gaf nog alles, maar de winst zat er niet meer in.

Toch hebben de mannen goed voetbal laten zien, maar ook de juiste mentaliteit. Prima mannen. De toeschouwers waren de grote winnaars. Volgende week weer voor de competitie uit naar KSV, ’t Kruis. Kunnen we weer aan de bak.

De nabespreking inhet zonnetje. Er gaan veel makke schapen in een hok.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route