algemeen nieuws

Afscheid en begin
Categorie: Club van 100

Aan de leden van de Club van Honderd

 

Afscheid en begin

 

De rode draad die constant door een Omni - sportvereniging loopt is dat als de ene tak van sport bijna met winter reces gaat, de andere juist aan haar seizoen begint. De honk/softbal afdeling is met de laatste wedstrijden bezig en hebben weer de nodige kampioenen voortgebracht. De beste prestatie, zonder anderen te kort te doen, is m.i. toch geleverd door het dames softbalteam uitkomend in de hoofdklasse. In het eerste seizoen meteen de play-offs halen is een geweldige prestatie. Uiteindelijk eindigde het sportieve verhaal in de halve eindstrijd na een fantastisch gevecht met Terrasvogels. Velen hebben dit seizoen genoten van het goede spel van “onze meiden” Alles kwam ook goed tot zijn recht op de prachtige accommodatie. Volgend jaar de finale? Het zou mooi zijn.

Zoals gezegd waar het één eindigt, begint het ander. De voetballers zijn weer van start gegaan met een zeer groot aantal teams. Buiten de groei van de jeugdafdeling mag nu ook het senioren voetbal zich verheugen in en flinke toeloop. En niet te vergeten de snel groeiende tak van het dames voetbal.

Helaas is de start van ons vlaggenschip erg teleurstellend. Een zwaar begin voor de nieuwe trainer Rick Melker. Toch geloven we dat het uiteindelijk goed zal komen met het eerste elftal en dat we langzaam weer naar boven kunnen kijken.

Ook op bestuurlijk niveau wordt het spannend. Op de aankomende algemene ledenvergadering zou het zo maar kunnen dat zowel Alex Beek als Marius de Boer het stokje willen overgeven, maar aan wie?  Laten we hopen dat er weer goede vervangers klaar staan, zodat beide heren eventueel met een gerust hart af kunnen treden.

 

Na de vele grote uitgaven van de laatste 2 jaar begint de kas gelukkig weer een beetje vol te lopen. Maar ook wij hebben last van zware economische tijden. Het innen van de bijdrage gaat hier en daar wat stroef. Vanaf deze plaats dan ook het uitdrukkelijke verzoek uw bijdrage te voldoen. Mocht het echt niet meer lukken stuur dan even een berichtje naar Peter Gerritsen.

Het is de laatste jaren gebleken hoe waardevol de Club van Honderd is geweest voor de vereniging. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen hebben we u allen hard nodig. Probeer bovendien in uw vriendenkring nieuwe mensen enthousiast te maken.

 

Enige weken geleden overleed mevrouw Mulder,  de vrouw van ons oudste lid Jan Mulder. Jarenlang trouw bezoeker van de avonden van de Club van Honderd. Namens het bestuur van de Club van honderd gaat ons medeleven uit naar de familie.

 

Tot slot kan ik nog meedelen dat er zondag 18 maart 2012 weer een gezellige avond word gehouden voor de leden van de Club van Honderd. Locatie en tijd worden zsm bekend gemaakt.

 

Ed Bakker

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route