algemeen nieuws

C1 krijgt op de broek
Categorie: C1

Afgelopen zaterdag onder een heerlijk najaarszonnetje togen de mannen en ouders van de C1 naar Broek op Langedijk om een beker wedstrijd tegen de plaatselijke trots BOL te spelen. Op het C veld, een vreemd veld waar de doelen tegen de muren van de aangrenzende bedrijven zijn geplakt, heel bijzonder. Het veld was om van te smullen. Veel gras en vlak, niets kon een mooie voetbalmiddag in de weg staan, of toch wel.

Het eerste kwartier verzuimde Alcmaria een voorsprong te nemen, Nick scoort net niet nadat hij de verdediging en keeper al gepasseerd is.

Ja, onze tegenstander bleek een goed ingespeeld team van tweede jaars te zijn, dat ook nog eens zeer behoorlijk voetbal op de mat legde. Zet daar tegenover dat onze mannen een loomheid over zich hadden als of het de eerste voorjaarsdag was en de einduitslag van 9-4 is redelijk te verklaren.

Wel mooie duels, in dit geval Sverre.

Wel zonde na zo een leuke en goede wedstrijd uit bij SVW van vorige week. Toch had de wedstrijd nog anders kunnen lopen. Vooral in het eerste kwartier kreeg Alcmaria 5 100% kansen en scoorde hier niet uit. BOL daarentegen counterde naar een 2-0 voorsprong en de wedstrijd was gespeeld.

Rory snelt langs zijn tegenstander, maar zijn voorzet wordt niet afgemaakt.

In de 2de helft was na wat omzettingen het veldspel een stuk beter. Wat deze jonge groep nog moet leren is niet na de eerste tegenslag het kopje laten hangen en zeker niet op elkaar gaan mopperen, daar is immers nog nooit iemand beter van geworden. Gelukkig was dit een beker (oefen) wedstrijd en telt hij niet mee voor de competitie.

Ondanks de 9 tegengoals was Michiel man off the match met enkele schitterende reddingen

Zaterdag de uitwedstrijd tegen Kolping Boys C1, ook dit zal weer geen gemakkelijke opgave worden, maar met de instelling van de wedstrijd tegen SVW heb ik er alle vertrouwen in. Dit verslag is wat laat, maar werkzaamheden en een pijnlijke rug belette mij eerder dit stukje te schrijven. Ik hoop in het vervolg weer wat accurater te zijn. Tot zaterdag

 

Een supporter

 

Hieronder de man die zijn leven waagde om een bal uit de tuiin van de buren te halen. De eigenaar van het huis heef blijkbaar zo veel ballen in de tuin gehad dat hij niet meer bereid was van zijn ladder te komen om de bal terug te gooien.


Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route