algemeen nieuws

Valse start E3
Categorie: E4

Dat de E3 van dit seizoen een ploeg is vol met talent bleek wel tijdens deze eerste keer dat ze met elkaar samen speelden.

Alles moet even wennen, wie waar lekker speelt, hoe iedereen heet en daarbij was het een warme, mooie dag watook veel energie kost.

De inzet en het doorgaan tot de laatste minuut van iedereen was echt goed om te zien. Net zo als het werken voor elkaar en ook het overspelen naar elkaar gaat ons een mooi seizoen opleveren.

Het feit dat enkelen nog maar net op voetbal zitten en enkele voor het eerst in de Ees spelen en elkaar

dan toch al goed weten te vinden was mooi om te zien. Net als dat zaterdag bleek dat we over prima reserve keepers beschikken, aangezien Owen geblesseerd was om te keepen.

Helaas was Bergen op het idee gekomen om hun 2e jaars ees, welke al vier jaar samen spelen, in onze poule in te delen wat voor ons een minder leuk begin werd en ik denk uiteindelijk voor hun ook. Want de kwaliteit die in dit team zit kreeg vandaag te weinig de kans om geshowd te worden.

Zaterdag word ook wel weer een pittige wedstrijd tegen Koedijk E6, maar waarschijnlijk wel een tegenstander waar we de kansen krijgen om lekker te voetballen. We spelen thuis en gaan er natuurlijk voor om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Overigens blijkt ons team wel 9 penalty-specialisten te bezitten, want bijna allemaal werden ze netjes in de hoek geplaatst en enkele zeer krachtig in geschoten, De penalty's werden dus gewonnen.


Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route