algemeen nieuws

Heren 1 haalt het einde niet
Categorie: Honkbal Heren 1

Heren 1 haalt het einde niet

Uit in Huizen tegen Zuidvogels was het de regen die de beide teams om 15:32 naar de kleedkamers joeg. De wedstrijd begon om 15:00 uur omdat het 2e honkbal team van Zuidvogels ervoor een 9 innings wedstrijd moest spelen en die duren meestal lang.

De bal bij Zuidvogels werd Nick Makkinje gegund, en hij hield het kort, Ruud de Vries v4, Wouter Knop en Sergio Koelemij 3 sl., wisselen. Ook Ruben Bakker hield het kort, Eelco Kool 3sl, Jeff Kreisel ramde de bal de reclame borden in het verre veld in voor een stand-up double maar Gerard Segaar sneuvelde door een actie 1-3 en Edwin Meijer door een actie 5-3. In de 1e2 ontving Forstin Coenraad 3 sl, en wist Falco Hoffman de no-hitter van Nick Makkinje te beëindigen, Rob v.d. Kamer werd de 2e nul door 3sl, en op een wild pitch schoof Falco Hoffman op naar 2, maar Andre Boekel sneuvelde door een grounder 5-3.
Gelijk 2 was Gijs  Bergsma de 1e nul door een vang 9, sloeg Nick Makkinje een line drive honkslag die door de stokken van de linksvelder ging waardoor hij op 2 kwam en schoof door naar 3 door een wild pitch. Niels Huisman werd op fout gebied uitgevangen door de 1e honkman, 2 nullen. Thomas van de Paal werd de 3e nul door 3 sl. En het werd steeds donkerder.
Dennis Blom peuterde 4w uit de zone, Marco Hoogeland offerde hem naar 2 maar toen braken de vliezen en liep het hele veld onder water. Na de benodigde 30 minuten wachtten werd de wedstrijd afgelast. Op naar de vakantie stop, 14 augustus bestrijden wij thuis Blue Devils ut Meppel, 14:00 uur aan het Honkpad. 

Geen boxscore, werpcijfers en slaggemiddelden, de wedstrijd wordt in zijn geheel overgespeeld, dat zal zeker na de vakantiestop gebeuren. Uw scribent wenst u allen een fijne vakantie en beter weer.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route