algemeen nieuws

Galavoorstelling E4
Categorie: E4

Op een prachtige zonovergoten voetbaldag was aan het hele team te zien dat ze na 2 competitieloze weken er veel zin in hadden om er een mooie voetbalwedstrijd van te
maken. En dat werd het ook!


SVW trapte af waarna de bal direct werd afgepakt door Mees en via de eerste vloeiende combinatie ging de baldoor naar Patrick, pass op Mylo en 1-0.


De volgende aanval liep via Mylo op Mees naar Patrick die zijn voorzet in het doel zag belanden 2-0.


Tommy begon op doel waardoor Mylo voorin stond en een hard schot op de lat zag belanden, de bal stuiterde terug voor de voeten van Sam, een schot van Sam en 3-0.


De aanvallen van de tegenstander werden prima onderbroken door uitstekend verdedigen van Misha en Quinn die daarna ook weer prima opbouwden door op maat te passen naar hun vrij
staande medespelers. Zo kwam de bal via Quinn bij Mees die met een prima rush over de rechterkant de bal in de voeten van Patrick passte, gelijk de bal doorspeelde naar Sam die er 4-0 van maakte.


Alle posities werden prima van elkaar over genomen en zo passte Misha dit keer vanaf het middenveld op Mees die de 5-0 er in schoot.


De 6-0 maakte Patrick die door de verdediging heen slalomde.


7-1 was een doelpunt van Mees al weet ik niet meer wat hier aan vooraf ging omdat ik al aantekeningen makend over de wedstrijd het bijna niet kon bijhouden, zo vloeiend verliep ons spel dat bijna iedere aanval 'terecht' werd bekroond met weer een goal.


Tussendoor nog een eigen doelpunt en ondertussen was Tommy op het middenveld gaan spelen en Quinn gaan keepen.


Ook de 9-1 was een beauty qua aanval.
Tommy passt op de vrij staande Mees aan de rechterkant die zijn tegenstander voorbij speelt waarna hij de bal naar Patrick passt die met een hakbal de bal naar de ondertussen doorgelopen en vrijgelopen Tommy speelt en er 9-1 van maakt.


10-1 werd het door Tommy na een solo van Patrick en dus de uiteindelijke pass op Tommy.


Mees die vanaf de rechterkant ook vandaag prima zijn teamgenoten wist te vinden zorgde met een strakke voorzet de bal bij Tommy, die er 11-1 van maakte. Een zuivere hattrick Tommy!


Bij de volgende aanval kwam de hakbal van Tommy op Patrick die de 12-1 er in schoot.


Tijdens de rust natuurlijk verteld dat iedereen echt uitstekend voetbalt en overlegd en besloten dat onze verdedigers Misha en Quinn voorin beginnen en alle anderen op het
middenveld met Sam voor de zekerheid als verdedigende middenvelder en Mees op doel.


De doelpunten werden netjes over de 2 helften verdeeld. Na wederom een solo van Patrick maakte Tommy met een hakbal de 13-1. De 14-1 kwam van Tommy en de 15-1 van Patrick.


Na weer een vloeiende aanval probeerde Tommy de bal op de vrijstaande Misha voor het doel te passen maar rolde de bal er al in, 16-2 Tommy.


De volgende aanval eindigde met een goed schot van Misha op de paal waarna Patrick de 17-2 maakte. Ook de 18-2 was van Patrick maar nu met een hakbal.


Tussendoor het tweede eigen doelpunt en de 20-2 kwam uit een voorzet van Patrick, hoewel het natuurlijk ook zo kan zijn dat je het zo gewoon bedoelde.


21-2 Patrick. Na wat heen en weer tikken voor het doel kwam de bal bij Quinn die de bal op zijn slof nam en de 22-2 maakte.


Ondertussen wisselde Mees met Misha op doel die het mocht doen als 'vliegende' keep.


Patrick maakte de 23-2 en Mees zorgde voor de eindstand van 24-2!


Ben ik er misschien nog één vergeten jongens? Het zou zo maar kunnen maar een galavoorstelling hebben jullie er samen zeker van gemaakt. Een uitstekende competitie
gespeeld jongens als team met als beloning een dikverdiende 2e plaats, met alleen een ongeslagen koploper boven jullie.


Ook de penalty's na de wedstrijd zagen er weer goed uit met de strak in de hoek geplaatste penalty van Misha als laatste een mooie afsluiter.


Een team waar we in de toekomst nog veel positiefs over zullen gaan horen.


Gelukkig hebben we nog een paar toernooien te gaan.


Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route