algemeen nieuws

Alcmaria MB1 wint moeizaam van VVC MB1
Categorie: MA1

VVC MB1 was onze tegenstander vandaag 16 april 2011 en de wedstrijd zou beginnen om 15.00 uur. De reis naar Nieuw-Vennep verliep goed en op tijd verschenen we op het veld om tegen deze talenten uit te komen.

Alcmaria miste Demi en had de ploeg iets omgezet om toch zo sterk mogelijk alle posities goed op te vullen. Met de bekende namen weer in de basis starten we met de aftrap. Duidelijk was het dat VVC zich niet zou laten kennen ook al staan ze onder in deze competitie. Het is een strijdbare ploeg die ook over vele talenten beschikken.

De wedstrijd begon redelijk maar het niveau zakte wat weg en het bleef aan 2 kanten onrustig qua speelstijl. Kansjes voor Alcmaria in het begin maar de grootste kans was voor VVC.  Na een prachtige aanval werd Teo verrast door een schitterende boogbal die via de lat op de grond weg stuitte. Teo kreeg daarna de bal in haar bezit.

Het was dus opletten geblazen. Er werden combinaties gezocht maar de loomheid was ook bij beide teams te zien. Tot aan de 16 ging het wel maar het vizier stond niet op scherp bleek wel. Toch was het na een afgeslagen aanval in de 35ste minuut Lotte die de bal oppikte en over de goed keepende keepster heen schoot en de 0-1 op het bord genoteerd kon worden. Opluchting voor vele . Tot aan de rust een rommelige fase waarbij beide teams lieten zien dat de vechtlust er is maar de uitvoering te wensen overliet.

In de rust kleine aanpassingen die wellicht het roer om zullen gooien. De 2de helft een aanvallend VVC en ze verrasten ons zeker .Dit team is zeker goed en dit team had veel hoger moeten staan dan waar ze nu staan. Alcmaria bleef aandringen en kreeg nog een paar mooie kansen maar deze werden of uitstekend verwerkt door de keepster of belanden over en naast de goal. De resterende minuten waren slopend en de goedleidende scheidsrechter floot af na 2x 40 minuten.

Over het spel niet tevreden maar evengoed 3 punten mee is een lekker gevoel. Het is nu blijven trainen en wachten op de volgende wedstrijd 7 november 2011 uit tegen Zuidvogels. Wordt weer een spannende wedstrijd en Henk,Henri,Dirk en de meegekomen ouders bedankt voor jullie trouwe support weer vandaag.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route