algemeen nieuws

Alcmaria MP2 blijven winnen
Categorie: MP2

Zaterdag speelde we uit bij Uitgeest en op papier een lastige partij. Al snel kwamen we op 1-0 achter maar kwamen sterk terug. Ik was onder de indruk van het goede samenspel en de goede loopacties over de zijkanten van Luc en Max. Ook stond Teun steeds weer vrij in de spits en zorgde Fabian en Dean voor een goede verdediging door steeds de bal goed te onderscheppen en al snel kwamen we op 1-1. Daarna kwam de trein op gang. Waar Uitgeest nog 1 doelpunt verzilverde deed Alcmaria dat nog 9 maal en kwam de ruststand op 10-2. De andere Mini's speelde 1-1 door goede tegenstand van Uitgeest en miste Kay een unieke kans op 1-2.

Na de rust kwam Uitgeest sterk terug en stond Alcmaria al gauw tegen een achterstand aan te kijken van 4-0 echter Alcmaria liet het er niet bij zitten en mede door goed verdedigen van Quinten en  prachtige goals van Kay en Jane op aangeven van Ruben kwamen we terug tot 4-3. 4-4 ging in de lucht en op aangeven van Mike zag Kay zijn prachtige folie mislukken en de lat zijn kans verhinderen. De andere partij verliep stug en kwamen we keer op keer niet door de verdediging van Uitgeest heen. Echter op de snelheid van Max waren ze niet ingesteld en werd er toch gewonnen met 2-1.

Dit brengt de eindstand op 16-8  voor Alcmaria MP2 waar de officiële uitslag 15-8 doet geloven. Wellicht dat de scheidsrechter het eigen doelpunt van Uitgeest niet heeft gezien??.

De MP2 hebben de tweede plek verstevigd en gaan zich opmaken voor de laatste wedstrijden van het seizoen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route