algemeen nieuws

Alcmaria ME1 verliest van Vitesse ME1
Categorie: ME1

Vandaag 9 april de thuiswedstrijd tegen Vitesse’22 ME1. Bijna gehele team aanwezig en zin om te spelen. Coach Sjaak had er zin in en de meisjes waren zeer gemotiveerd om te spelen.  De aftrap was voor Alcmaria en een spel begon zich af te spelen.

Yara op doel en verder was het de bekende speelsters in het veld. Vitesse kwam goed uit de startblokken en kreeg een paar mooie kansen. Yara stond heel goed te keepen en zeker ook Anna stond achterin zeer sterk te spelen.

Carmen begon in de spits en was een plaag voor Vitesse. Kansjes voor Alcmaria onder leiding van scheids Wadson werd het een leuke sportieve strijd.

 Toch was het Vitesse die via een mooie combinatie de score opende en dat na 20 minuten. Yara dook nog naar de hoek maar onhoudbaar was de bal, van der Sar had de bal ook niet tegen kunnen houden. Lianne stroopte de mouwen omhoog en ook Noa en Imke gingen er flink aan trekken om de wedstrijd om te draaien.Jill was een sta in de weg voor Vitesse en Laney , Merel en Janet waren op het middenveld sterker en sterker aan het worden.

Net op het moment dat we allemaal dachten te scoren profiteerde Vitesse van onze aanvalsdrift. Via een sluwe counter was het hun rechtsbuiten die 1 op 1 niet faalde en de 0-2 erin schoot. Jammer en balen maar toch een compliment voor de geweldige inzet . Nu won Vitesse en in dit mooie weer was het publiek toch wel de winnaar .

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route