algemeen nieuws

Geloof in eigen kunnen leid E4 naar mooie zege
Categorie: E4
 

Ruim op tijd vertrokken naar het mooie complex van meervogels in Akersloot. kon het meegereisde publiek alvast genieten van het mooie weer en de E4 lekker lang inschieten.

Even wennen aan het feit dat de tegenstander enkele meisjes had opgesteld begonnen we, denk ik, iets te lichtzinnig aan de wedstrijd.

Hoewel individueel iedereen wel beter was als de tegenstander kwamen we door een goed overspelende tegenstander toch op een 1-0 achterstand.

Gelukkig snel daarna zorgde Tommy na een solo voor de 1-1.

Ook meervogels kreeg wat kansen maar met Sam en Misha en Achmed op goal hadden we het verdedigend aardig op orde.

Na een schot op doel van Tommy wat via de keeper een pass op Mees werd, schoot Mees de 2-1 er in.

Voetballen ging steeds beter en via ons goeie middenveld, Quinn en Mylo, kwam de bal bij Mees en met een voorzet op Tommy zorgde onze topscoorder voor de 3-1.

op weg naar de limonade werd het nog 3-2.

De 2e helft speelde de e4 nog beter. Sam begon nu op het middenveld en samen met Misha en Quinn wisselden ze goed, wie er als het kon mee naar voren ging.

Het breekpunt kwam toen Mylo op Mees passte en Mees zichzelf met een goeie passeerbeweging vrij voor het doel bracht en overtuigend in schoot.

Tommy schoot nog van afstand op de paal en nadat Mees en Achmed van positie hadden gewisseld, zorgde Achmed, na een uitgooi van Quinn op Tommy die hem hoog voor bracht, koppend voor de 5-2.

De tegenstander was ondertussen zo onder de indruk dat een voorzet van Tommy door meervogels in eigen goal werd getrapt.

Mees had nog een paar knappe reddingen want onze verdediging kreeg toch nog wel het nodige te doen. Toen de bal weer goed werd uitverdedigd ging de bal naar Achmed, die eigenlijk gelijk naar de vrijstaande Sam had moeten passen. Maar hij schoot de bal naar voren maar via via kwam de bal gelukkig alsnog bij Sam die de 7-3 goed in schoot.

Dikverdiend jongens.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route