algemeen nieuws

D1 wint voor tweede keer op rij
Categorie: D1

D1 was na de overwinning van vorige week tegen Vitesse weer een beetje in de winningmood. Dat was tijdens de wedstrijd ook duidelijk, het geloof in eigen kunnen, na de nederlagen van na de winterstop, was weer terug.


Alcmaria startte goed met verzorgt voetbal. Limmen was dit keer de tegenstander. Uit bij Limmen werd met 2-1 verloren, maar wind, scheidsrechter en pech hadden in die wedstrijd een belangrijke rol gespeeld.


Nu was het anders. Op een zon overgoten A veld werd Limmen van het kastje naar de muur gestuurd. Als nel werd Wadson de diepte ingestuurd en maakte 1:1 met de keeper geen fout, 1-0. Een prachtige solo van Nick eindigde in de 2-0 voorsprong.


Hierna ging de spanning er even af en niet ingrijpen in de defensie betekende de 2-1. Vlak hierna kon Wadson na een uitrap van Michiel weer allen op de keeper af en faalde weer niet, 3-1.


Ook nu was het weer een foutje in de defensie met een strafschop tot besluit. Michiel stopte de strafschop prima, maar ook nu was de defensie niet fel genoeg en kon de rebound alsnog ingeschoten worden, 2-1.


Nog voor de thee was het weer Nick die de 4-2 maakte. Na de thee bleef Alcmaria goed voetballen, maar de stond het vizier van de aanvallers wat minder scherp.


Toch werd het nog 5-2 via Nick. Al met al een prima wedstrijd van de mannen. Volgende week de uitwedstrijd tegen Meervogels. Dat zal niet makkelijk worden, maar met de instelling van afgelopen zaterdag kunnen jullie nog een eind komen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route