algemeen nieuws

Even bijpraten over Club van Honderd
Categorie: Club van 100

Beste leden van de Club van Honderd

Tijd om weer even bij te praten want zaken volgen elkaar snel op. En we beginnen maar meteen met goed nieuws. Als rechtgeaarde Nederlander willen we toch altijd weten waar ons geld blijft. Terecht natuurlijk. Nu, als lid van de Club van Honderd hoeft u zich daar over geen zorgen te maken. Zoals eerder gemeld hebben wij een bijdrage geleverd aan de renovatie van de Honk/softbal kantine. Vrijdag 25 maart j.l. was het zover. De officiele opening. Er was veel belangstelling en ook de nodige oud-corryfeeen waren aanwezig. Na de plichtplegingen mochten we het gerenoveerde honk aanschouwen en het was werkelijk prachtig geworden. Wat een werk verzet door een groot aantal vrijwilligers. Leuk was te zien dat de aankleding vrijwel indentiek was aan De Krocht, wat de eenheid binnen de omni-sportvereniging zeer ten goede komt. De Honk/softbal tak kan weer vooruit met een clubhuis hoofdklasse waardig.

Helaas ontvallen ons iedere keer weer leden van onze mooie club. Lid van het eerste uur Dick Schermer is na een welbesteed leven op 78 jarige leeftijd overleden. Dick was altijd een trouw bezoeker van de Club van Honderd feestavonden en een Alcmariaan in hart en nieren. Wij wensen de familie veel sterkte met het dragen van dit verlies.

Het zal u verder niet ontgaan zijn dat door de vele en grote uitgaven van het laatste jaar de bodum van de kas aardig in zicht komt. Dat geeft ook niet want we zijn geen spaarbank. Het mag echter duidelijk zijn dat we ( lees Alcmaria) uw steun heel hard nodig hebben. Belangrijk is ook dat er nieuwe leden bij komen om het ledenaantal op peil te houden. Probeer mensen in uw omgeving of in uw elftal enthousiast te maken en vertel wat wij allem,aal met het geld doen. Graag willen we u in de toekomst weer tracteren op een gezellige avond, maar we moeten eerst weer even sparen.

Blijf uw club steunen dan ziet de toekomst er wat dat betreft rooskleurig uit.

Ed Bakker

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route