algemeen nieuws

De pitchers van Honkbal 1 zijn klaar voor het seizoen
Categorie: Honkbal Heren 1

Derde oefenwinst op rij winst voor Alcmaria Victrix Heren 1.

Sven Honing had er zin in op de heuvel afgelopen zondag tegen Herons uit Heerhugowaard. Na drie innings werk stonden er 7 strikeouts op het scoreformulier. Zijn collega Richard Kistemaker begon sterk maar zag in de derde inning na een vier wijd van Wiebe Bootsma en hits Rob van de Kamer en Ruud de Vries twee man over de thuisplaat gaan.

Sven werd in de vierde inning afgelost door Rick Pluijmers en ook hij deed met 5 strikeouts een duit in het zakje. Herons deed wat terug in de vijfde inning door een run te scoren en hierdoor bleef de wedstrijd spannend. Alcmaria sloeg wel maar iets te verspreid.

De nieuwe pitcher van Herons Remco Has hield de knuppels 1 inning stil maar daarna was er geen houden meer aan. Door tweehonkers van Falco Hoffman en Sergio Koelemij en een honkslag van Ruben Bakker scoorde Alcmaria in de zesde inning twee keer, en in de innings daarop kwamen daar nog acht runs bij.

Ruben Bakker nam de laatste drie innings op de heuvel voor zijn rekening en hij stond slechts 1 honkloper toe. De stand bleef uiteindelijk staan op 1-12.

Box score

Alcmaria Victrix

0-0-2-0-0-2-3-5-X

Herons

0-0-0-0-1-0-0-0-0

 

Werpcijfers:

Sven Honing:

7-0-1-0

Rick Pluijmers:

5-2-1-1

Ruben Bakker:

6-0-1-0

Werpers Herons:

5-6-16-2

 

Slagprestaties:

Sergio Koelemij

0.800

Ruud de Vries

0.750

Falco Hoffman

0.600

Wiebe Bootsma

0.500

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route