algemeen nieuws

Alcmaria ME1 delen punten met Berdos ME1 1-1
Categorie: ME1

We moesten tegen Berdos.ME1 .We moesten om half 11 spelen.
De 1STE HELFT:
Noa stond op doel, berdos had veel kansen en er is een gelukt. maar Noa heeft de andere allemaal tegengehouden! er werd vaak af gepakt.

Alleen de bal werd van ons ook wel vaak afgepakt , een keer was het hands (in de 1ste helft) toen miste Iimke de penalty. het was niet erg want iedereen mist er soms wel een. dus daarom was het niet erg! verder was er niet veel gebeurd maar we bleven maar rennen en rennen! want dat is ook de bedoeling.

2 DE HELFT:
Jill ging op doel. ze was goed maar er werd er toch eentje in gelaten, niet erg want je hebt er al een heleboel tegen gehouden!

dus van mij mocht het wel want jij deed het goed hoor!en het zelfde met Noa (de kleine noa) maar toch een klein kwartje verloren maar ja het was leuk en daar gaat het om. nou Maartje heeft gescoord. toen gingen we allemaal knuffelen want Maartje heeft gescoord.

En natuurlijk hield mijn vader de ballen tegen als ze uit waren. de penalties gingen redelijk goed maar er werd toch gescoord van berdos sorry dat het zo weinig is maar er was niet zo veel gebeurt behalve dat ik mijn gezicht wou beschermen en toen ging hij tegen mijn pols aan en het was toch een vrije trap voor berdos dat vond ik stom maar het hoort bij het leven doei Laney  en dan straks de penaltie bokaal en dan centen verdienen he meiden

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route