algemeen nieuws

E4 samenspel brengt verdiende zege
Categorie: E4

Iedere week zie je de spelers groeien wat uitmondt in goed overspelen.

Met Noam erbij op het middenveld en Nick op doel, bedankt jongens, en 8 tegen 8 spelend kon iedereen de hele wedstrijd op dezelfde plek blijven spelen.

Misha stond vandaag in de verdediging en stelde zich telkens zo goed op dat de tegenstander bijna geen kans kreeg om over te spelen. En als dat al gebeurde dan was daar altijd nog Sam die alle tegenstanders gek maakte door alle ballen af te pakken.

Met Quinn als verdedigende middenvelder en Noam en Mylo op het middenveld werd elke tegenaanval al weer snel omgezet in een aanval van ons. En dat ging goed met onze topscorende spits Tommy en de altijd aanspeelbare spits Mees.

Na een goeie één twee van Noam en Mylo die weer eens zijn tegenstander omspeelde en passte op Mees, speelde hij na een schijnbeweging de bal naar Tommy en heel beheerst maakte hij de 0-1.

Bij een volgende aanval wachtte iedereen tot Tommy zou overspelen maar hij ging zelf door en zorgde zo voor de 0-2.

De tegenstander had eigenlijk geen kans op enkele harde schoten van veraf na die prima gestopt werden door Nick, maar helaas kregen ze een penalty kado van de scheids.

Zonder protest gingen wij verder met voetballen en na een aanval die tot corner werd verwerkt, trapte Tommy de corner hoog voor. Sam die mee naar voren gekomen was voor de corner werkte de bal in de goal, 1-3!

In de tweede helft was het overspelen prachtig om te zien en na een aanval waarbij alle spelers de bal wel naar elkaar toe hadden gekaatst waardoor de tegenstander zoek was gespeeld, schoot Mees de pass in een keer hard op keeper. Waar het publiek al dacht aan een doelpunt kon de keeper hem net pakken.

Eindstand 2-3, goed zo jongens.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route