algemeen nieuws

Alcmaria ME1 verliest van Adelbert ME1 0-1
Categorie: ME1

Vandaag 5 maart en om 10.30 uur spelen onze jongste talenten thuis tegen Adelbert ME1.

Verslag nu van Laney.

We hebben 1-0 verloren.de 1ste helft stond ik op doel er werd 1 tje in geschoten hij was een beedje hard en hoog!!!!!
maar er werd per ongeluk geschopt tegen Imke die ging er uit want ze had te veel pijn.de 1 ste helf stond dat grote meisje op doel.
maar we waren aan het vechten voor de bal.het ging wel lekker maar we hebben toch 1-0 verloren.en steeds als iemand de bal had was hij zo weg we waren lekker aan het afpakken die bal.maar er werd toch getrapt tegen die bal!!!!maar we hebben het fijn gehad!(was de 1 ste helfd 2 DE HELFD STOND Jill op doel. ze was goed ze hoefde bijna geen bal tegen te houden maar ze heeft ze toch allemaal tegen gehouden!!!!
dus we hadden veel lol.maar er werd wel heel hard geschoten dat vind ik wel!!!!er waren 2 wissels.dat vind iedereen vervelend natuurlijk als ze in de wissels stonden.maar iedereen kon spelen en je werd er snel weer in gezet!dat grote meisje schoot maar imke noa noanoa,janet ik carmen en alle anderen meiden die in de me1.hebben het ALLEMAAL GOED GEDAAN.maar helaas hebben we niet gewonnen.maar Adelbert was wel goed!maar niet zo snel.jill deet het goed op keep ik vergis me niet meiden!!!!!!!!!!!groetjes laney kuis:soccer:

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route