algemeen nieuws

A1 speelt gelijk tegen KGB
Categorie: A1

A1 Speelde zondag de topper uit bij KGB. Op het “jeugdhoofdveld” dat de indruk wekte dat er net een motorcross op gereden was werd de strijd aan gegaan.

De thuiswedstrijd werd een 2-0 overwinning van Alcmaria. Nu in Bovenkarspel zou het een ander verhaal worden. Toch was het Alcmaria dat vanaf het begin de bovenliggende partij was. Alcmaria probeerde verzorgt te spelen, maar dat was op dit veld onmogelijk. KGB dat veel meer fysiek in de ploeg heeft, beperkte zich tot lange ballen. Het eerste de beste overtredinkje van Yourick werd de door de scheidsrechter gelijk met geel bestraft. De toon van de wedstrijd was gezet. Jammer dat naar goed voorbeeld in het betaalde voetbal ook hier de scheidsrechter voortdurend marchandeerde. De rust werd met een 0-0 stand bereikt.

Na de thee was het voornamelijk Alcmaria dat de klok sloeg. Alcmaria creëerde kansen en probeerde te voetballen. KGB beperkte zich tot het maken van overtredingen waarvan vooral Jordi het slachtoffer was. Na de zoveelste overtreding werd de dader “uit voorzorg” gewisseld door de trainer, echter zonder kaart op zak.

Alcmaria daar en tegen kwam, even later met 10 man te staan toen Yourick zijn tweede gele en dus rode kaart kreeg. Hij werd uitgescholden en zei daar wat van. Praten en dus geel ?!?

Ook met 10 man bleef Alcmaria de betere ploeg en creëerde zichzelf enkele goede kansen. Helaas waren de mannen van de A1 in de afwerking net niet accuraat genoeg.

Zo bleef het 0-0, maar Alcmaria mag zich de morele winnar voelen.

Over twee weken, volgende week is A1 voor de zoveelste keer vrij, de beslissende wedstrijd om het kampioenschap, uit bij Vrone.

Goed trainen en daar dit goede seizoen een mooi vervolg geven mannen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route