algemeen nieuws

C2 zet zegereeks voort
Categorie: C2

C2 moest het zaterdag opnemen tegen Reiger Boys. Wegens de vakanties een gemêleerd gezelschap van jongs uit de C2, een paar jongen uit de C1 en enkele D pupillen maakte het team compleet.


In de stromende regen, vandaar ook dat er allen foto’s uit de eerste helft zijn, want daarna zei de camera, “doe het zelf maar”, Behaalde de C2 de tweede overwinning op rij.

Via een mooie goal van Sverre kwam C1 op voorsprong. En Thijs zorgde zelfs voor een 2-0. Hierna was het reiger Boys die de 2-1 maakte en zelfs de 2-2. Dit ondanks enkele top reddingen van keeper Stan.

Na de pauze kwamen de mannen uit Heerhugowaard zelfs op een 3-2 voorsprong, maar Dorus stelde orde op zaken en schoot de 3-3 binnen. Een zeldzame fout van onze keeper bracht Reiger Boys op een 3-4 voorsprong, maar onze mannen dachten niet aan verliezen en gooide er niet 1 maar 2 schepjes bovenop.

De ongrijpbare Nick werd tot tweemaal toe onderuit gehaald in de zestien. Beide strafschoppen werden door Sverre onberispelijk ingeschoten waardoor de mannen van de C2 met een terechte 5-4 overwinning het veld afliepen.

Na ja liepen? De blijdschap was zo groot dat de mannen in de door de onophoudelijk neerstortende regen ontstane modderpoelen, gezamenlijk een buiksliding maakten. Eens kijken of de shirts weer schoon zijn voor komende week. Goed gedaan mannen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route