algemeen nieuws

D3 wint van SVW'27, 3-1
Categorie: D3

Ondanks de stromende regen waren de velden bij Alcmaria goed bespeelbaar en ging de wedstrijd tegen SVW’27 dus “gewoon” door. Ondanks de vakantie waren er voldoende spelers en stond Michiel op de goal.


Zijn eerste wedstrijd na zijn blessure. Vanaf de kant leek het op David tegen Goliath. Gemiddelde lengte van Alcmaria iets onder de meter en van SVW bijna 2 meter. Toch was al snel duidelijk dat Alcmaria de betere voetballers in zijn team had.


Alcmaria voetbalde veel beter dan de tegenstander en de enige keer dat SVW gevaarlijk werd was dit op basis van kracht. Wessel was de Man off the Match met drie goals. Halverwege de eerste helft werd Wessel goed de diepte in gestuurd en schoot de bal voorbij de keeper, 1-0.

Alcmaria ging goed door en een gelijke situatie zorgde ervoor dat de ruststand 2-0 was. Na de thee gooide SVW er een schepje boven op. Wessel scoorde opnieuw, maar de grensrechter wist de scheidsrechter er van te overtuigen dat deze goal toch echt afgekeurd moest worden. Waarom weet nog niemand.

Uit de tegenaanval scoorde SVW de 2-1 en leek het nog even spannend te worden. Gelukkig hield Michiel de D3 op de been en geheel terecht scoorde Wessel ook nog zijn derde goal, 3-1.

Blijdschap alom naafloop over deze terechte overwinning. Smetje op de dag was dat 2 spelers zonder afbericht wegbleven. Deze heren moeten maar eens aangesproken worden.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route