algemeen nieuws

C2 verplettert Kolping Boys
Categorie: C2

In deze voorjaarvakantie moest er evengoed gevoetbald worden, de wegen der KNVB zijn ondoorgrondelijk. Een groot deel van de spelers van de C2 waren op vakantie of ziek zwak en misselijk. Ook trainer coach Pieter stond op de lange latten. Gelukkig zijn er binnen Alcmaria altijd jongens die willen voetballen en mensen die willen coachen.


Thijs laat zijn tegenstander zijn hielen zien

Zo stond de C2 aan de start in een gelegenheidsformatie. Vanaf het begin was het echter wel duidelijk dat deze groep niet wilde verliezen en met Daniel, spits van de C1 op de goal als zekere sluitpost, gingen de mannen vol in de aanval. Via diverse mooie goals was de ruststand 5-1.

Rik scoort de 2-0, weer spelend na een lange blessure. Helaas viel hij later weer geblesseerd uit.

Na de thee, gingen de mannen onderleiding van de gelegenheidskeeper een beetje freewheelen, met als resultaat een penalty tegen, gegeven door de uitstekend leidende scheidsrechter. En ja hoor Daniel stopte hem, maar… er was te vroeg ingelopen en de strafschop moest over. Ditmaal werd hij wel benut. 5-2.

Na de eerste penalty gestopt te hebben, was top keeper Daniel "Sinouh" Rep de tweede te machtig.

Hierna gaven de mannen weer gas en werd de einduitslag 9-2 via een aantal wonderschone aanvallen en goals.

Wat een samenwerking. Weer geen goal tegen.

Wat nog belangrijker was dat de jongens zich niet lieten provoceren door een jongen van Kolping Boys die meer oog voor de tegenstanders had dan voor de bal. Goed gedaan mannen! En je ziet de scheidsrechter treed vanzelf op en dan heb je er geen last meer van.

Djorvi laat zich niet van de bal duwen.

Volgende week moeten de mannen van de C2 weer ballen en weer in de vakantie, eens kijken wie er dan allemaal weer in het veld staan. Langs de lijn hebben de supporters genoten van jullie voetbalplezier. TOP.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route