algemeen nieuws

Alcmaria MP2 wint thuis ook tegen AFC'34 MP2
Categorie: MP2

Na vorige week staat ons deze zaterdag AFC34 thuis te wachten. Waar we uit met 7-5 hadden gewonnen op een dramatisch veld, moesten we vandaan het beste van ons voetbal laten zien.

Door vakantie perikelen konden we gelukkig weer terugvallen op de MP1 en met een volledig team aantreden met wissels. De weeromstandigheden waren perfect voor een mooi partijtje op het hoofdveld. Om de mannen en dame op scherp te krijgen hebben we ze op het veld opgepept zonder enige druk op te leggen en gezegd dat ze vrij moesten gaan voetballen met goed positiespel.

Dat was niet tegen dovemans oren gezegd en de eerste helft gingen we goed van start met 6-0 en 3-0 winst. De tweede helft was lastiger voor het ene team omdat AFC beter ging voetballen en wij tegenwind speelde het werd 1-3 voor AFC. Het ander team ging los het lieten echt het beste in zich boven komen. Eindstand 11-2.

Alle standen bij elkaar geeft een mooie overall eindstand van 21-5 voor Alcmaria. Super hoor!!

Ik bedankt de MP1 voor hun inbreng en alle mannen en dame voor hun goede voetbal en positiespel ga zo door. Natuurlijk ook de ouders die weer in grote getale waren komen kijken.  Volgende week wacht ons Thuis Uitgeest MP en we gaan weer voor een mooie wedstrijd.

Peter Leurs,  Teamleider MP2

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route