algemeen nieuws

Alcmaria E3 strijdend ten onder in de regen
Categorie: E3

Na de wedstrijd in de wind van vorige week tegen AFC E8, kregen we de kans op revanche tegen AFC E7. Jammer genoeg ging het opnieuw mis, terwijl we helemaal niet slecht speelden. Veel wedstrijden werden afgelast bij AFC. Die van ons ging door omdat we het kunstgras op mochten. De regen viel daar niet minder hard.

AFC had tien spelers om op te stellen, wij maar zes. Met zeven tegen zes houd je het wel een tijdje vol, maar weet je dat het mis gaat.

AFC had de eerste helft veel moeite met Alcmaria. Met Dylan op doel en Richard en aanvoerder Stijn voor hem, ging het lang goed.  We tikten goed en aanvaller Luuk maakte het de verdedigers van AFC knap moeilijk. Uiteindelijk liep AFC tot uit naar 2-0. De 2-1 van Gijs maakte nieuwe krachten los bij Alcmaria. We gingen op jacht naar de gelijkmaker. Abe liep zich de longen uit het lijf op het middenveld. De kansen kwamen, de doelpunten bleven uit. De 3-1 van Alcmaria was niet terecht.

De fanatieke ouders langs de kant probeerden de moed er in te houden. Na de rust sloeg de wind en de regen nog harder toe. We werden moe, koud en weggespeeld. Bij 8-1 hield het gelukkig op. Luuk was totaal verkleumd in het doel. We mochten droge kleren aan en uren onder de warme douche staan om door te warmen.

Volgende week spelen we opnieuw tegen AFC E7. Nu thuis om 09.00 uur. Dat houdt dus in dat we er om half 9 moeten zijn. Ik hoop op een compleet elftal. Vanwege de vakantie missen we een aantal spelers, maar we doen ons uiterste best om het team compleet te maken.

Ik ga zelf ook weg, maar de moeder van Gijs, Bernadette, neemt het over. Haar telefoonnummer is: 06-51870935  e-mail: b.korstman@upcmail.nl Ik wens jullie veel succes.

Hans Meijer

Leider Alcmaria Victrix E3

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route