algemeen nieuws

C1 verliest onnodig
Categorie: C1

C1 speelde zaterdag de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie. Uit bij SVW’27 om 14.45 uur. Wel erg laat, maar ja. Zonder Lennart en Tim en met een half geblesseerde Bobby, het was zeuren met de spelers aantallen in de c deze week.


Alcmaria voetbalt een heel behoorlijke wedstrijd en verloor uiteindelijk onnodig. In de eerste helft hadden beide teams mogelijkheden, maar Alcmaria via Maximo, Dorus en nogmaals Maximo weel de beste. Toch gebeurde ook nu weer, wat zo vaak gebeurd, achterin laat iemand zijn man lopen, een ander moet dit opknappen en de rest van de verdediging staat te kijken hoe hij dat zal gaan doen. En dan sta je dus 1-0 achter. Naderhand wijst iedereen naar elkaar, maar wanneer iedereen zijn taak uitvoert en zijn eigen man houd, gebeurd dit niet. Vlak daarna een misverstand en het staat zo maar 2-0. Weliswaar tegen de verhouding in, maar de stand staat op het score bord.

In de tweede helft was het voornamelijk Alcmaria dat de klok sloeg, maar pech en een gebrek aan kracht waren de oorzaak dat de C1 niet verder dan 2-1 kwam.

Hopelijk volgende week weer compleet en dan moet het lukken mannen. Een onnodig verlies en dat moet worden rechtgezet.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route