algemeen nieuws

Alcmaria MD1 speelt uitstekend tegen Jong Holland MD2 4-0
Categorie: MC1

Het is heel vroeg als we naar de klok kijken. Vandaag 27 nov. 2010 om 08.15 verzamelen bij Jong Holland om een wedstrijd te spelen tegen de MD2 van Jong Holland. Het is krabben geblazen voor de ouders die hun meisjes willen zien spelen vandaag. Het veld is wit van de kou en de gevoelstemperatuur is -10 graden C. Coach Paul ziet dat de speelsters er klaar voor zijn. Puck is geblesseerd en wilde er heel graag toch bij zijn.

Esmee,Robin,Jessie,Cansel,Jet,Gina,Naomi,Verona en Sofie waren de kanjers voor  vandaag. De start opstelling was Cansel op doel. Achter Jet en Naomi. Midden Jessie en Robin en voor Esmee en Verona. Het begin van de wedstrijd was voor beide teams aftasten en kleine kansen waren er voor Esmee en zeker ook voor Jong Holland. Het was na 8 minuten toen Esmee de bal kreeg van Jessie en de bal strak in de benedenhoek schoot.  Ouders en speelsters uitzinnig van vreugde. 

 Het was dezelfde Esmee die na 20 minuten weer de bal via de combinatie Robin en Jessie meekreeg en haar man uitspeelde en weer de bal hard in de hoek schoot.0-2. Gina en Sofie kwamen in het veld en speelden super. Vooral Gina liet zien  dat ze stappen vooruit gaat met haar spel en Sofie duidelijk aangaf dat haar plek heilig is. Moeilijk te stoppen .

Naomi  had met Jet de boel onder controle achterin en elk gevaar konden ze stoppen en anders hadden we natuurlijk nog Cansel op de goal die alles goed deed vandaag. Verona was een blok aan het been van de verdedigsters van Jong Holland.

Met haar kracht is het schrikken voor elke keepster  als de bal goed geschoten gaat worden. Robin was super samen met Jessie op het middenveld. Het combineren was een prachtig gezicht en iedereen genoot ervan. Jessie scoorde de 0-3 en Esmee uiteindelijk de 0-4 scoorde was het feestje compleet. Coach Paul, Trainers Ron en Mayra heel trots op het spel en de meisjes. Volgende week weer tegen deze meisjes voor het kampioenschap. Dan zou dit een uniek moment weer zijn in onze meisjes historie van Alcmaria Victrix.

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route