algemeen nieuws

alcmaria kansloos in derby
Categorie: Zondag 1

Na twee behoorlijke wedstrijden thuis tegen De Blokkers en uit tegen Volendam, was het zelfvertrouwen gestegen. Helaas begon het zondagochtend niet goed. Maar liefst 4 basis spelers konden niet aantreden voor de derby tegen Koedijk. Moshin had een inbraak in zijn zaak gehad, Mike was ziek, Roy zat voor zijn werk in het buitenland en Jermain was geschorst.

Alcmaria startte dan ook met een A junior, Kasper de Harder in de basis. De scheidsrechter had amper gefloten voor het begin of Alcmaria stond 1-0 achter. Blijkbaar was Koedijk wel en Alcmaria niet klaar voor de wedstrijd. Hierna kreeg Alcmaria een mooie kans op de 1-1, maar de kopbal ging naast.

Verder gebeurde er in de hele eerste helft niet heel veel behalve links en rechts wat overtredingen en een scheidrechter die er warrig floot. De start van de tweede helft was een kopie van de eerste helft. Amper onderweg op het stond 2-0, Alcmaria was er dus weer niet klaar voor. Hierna ging het snel binnen 6 minuten stond het 4-0 en was de wedstrijd gespeeld. Jammer dat de scheidsrechter nu wel voor

Elke overtreding, van Alcmaria, een kaart ging trekken. Waarlijk een goede voor de KNVB. Ook Yourick Untied maakte 20 minuten voor tijd als A junior nog zijn debuut in het eerste. Beide kunnen terug kijken op een prima debuut, ondanks het uiteindelijk 6-1 verlies in deze derby. Zondag zijn de mannen vrij, we hebben begrepen dat er deze week op donderdag wordt geoefend. IK zou zeggen steek de koppen eens goed bij elkaar, ga goed trainen en oefenen. Want zondag moet een incident blijven, jammer.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route