algemeen nieuws

Beste Club van Honderd leden
Categorie: Club van 100

Als u dit leest is Nederland nog steeds verwikkelt in de strijd om de wereldtitel voetbal in Zuid-Afrika. Het beheerst het leven en het straatbeeld. Het geeft toch wel een aparte sfeer. Zo vlak voor de vakantietijd is het goed nog even terug te kijken op het afgelopen seizoen, aangaande de activiteiten van de Club van Honderd.

Het was vooral financieel een bewogen jaar. De economische crisis ging ook aan onze vereniging niet geruisloos voorbij. Uitgaven en inkomsten liepen niet meer gelijk en daardoor werd er meer dan normaal een beroep gedaan op de gelden van de Club van Honderd. Gelukkig maar want daar zijn we voor. Buiten individuele aanvragen hebben we na een goed gesprek met het Hoofdbestuur besloten de vereniging een aanzienlijk bedrag te doneren om de grootste problemen aan te pakken. Het heeft er toe bijgedragen dat de finaciele situatie nu weer iets beter is.

Ook hadden we dit jaar weer de gezellige bijeenkomst in Klein Varnebroek te Heiloo. Hoewel de opkomst iets lager lag dan gewoon was het toch weer erg gezellig. Natuurlijk zal er altijd discussie blijven over het invullen van een dergelijke avond en de lokatie. Voorop staat dat  de Club van Honderd er in eerste instantie is ter ondersteuning van de club en dat avonden voor de leden als extra gezien moet worden. We willen daarbij de kosten altijd enigszins in de hand houden en daarom is het soms lastig een invulling te geven die het iedereen naar de zin maakt. Overigens was het optreden van Jan van Dijk en Rene Steens een succes. Leuk dat deze twee Alcmarianen het zo goed doen. Mochten er onder u zijn die suggesties hebben voor een volgende feestelijke bijeenkomst houden wij ons graag aanbevolen. Doel is naturlijk wel om het iedereen , jong en oud, zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Tot slot wil ik en mijn bestuur u allen enorm bedanken voor de steun in het afgelopen jaar. Nog steeds hebben we meer dan 200 leden, mede door de inzet van Peter Gerritsen, die met zijn enthousiasme velen weet te overtuigen van de noodzaak lid te worden van onze stichting. De vereniging is u hier zeer dankbaar voor. Verder wensen wij het hoofdbestuur o.l.v. Alex Beek veel wijsheid en kracht om de konde lastige jaren op een goede manier door te komen. Wij hebben daar alle vertrouwen in.

Rest mij nog u allen een hele fijne en mooie vakantie te wensen.

 

Ed Bakker

Voorzitter

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route