algemeen nieuws

10 feb 2016
Categorie: Voetbal

08 feb 2016
Categorie: Voetbal

17 jan 2016
Categorie: Senioren nieuws
Op zaterdag 16 januari werd er door onze jongste Alcmarianen gewoon weer doorgevoetbald na een striemende hagelbui.
 
4 F-teams speelden allen tegen SV Koedijk een lekkere oefenwedstrijd.
 
Om 10:30 uur waren 4 E-teams aan de beurt onder het genot van een heerlijke zonnetje.
Waar de eerste . . .
Lees verder...

14 dec 2015
Categorie: Zondag 1

Zondag speelde het eerste thuis de laatste wedstrijd van het jaar 2015 tegen Vrone. Vrone dat de competitie vliegend begon, maar de laatste weken ook punten morst. Alcmaria had na een goede periode vorige week ineens een onnodige verliespartij in Hensbroek. Voor beide ploegen dus zaak om met een . . .
Lees verder...


10 dec 2015
Categorie: Algemeen

Aan de leden van de omnisportvereniging Alcmaria Victrix en voetbalvereniging AFC’34,

Na uitvoerig overleg met de gemeente Alkmaar, in de persoon van wethouder Dijkman en diverse betrokken deskundigen, is gebleken dat er onvoldoende toekomstperspectief bestaat om een mogelijke fusie tussen . . .
Lees verder...


09 dec 2015
Categorie: Dames 1

07 dec 2015
Categorie: Jeugd nieuws

Onder de bezielende leiding van Flying E-Coordinator Anneke is de hele E-afdeling gegroeid. Meer en betere trainingen. Een gemixd trainerskorps van topouders, ouwe rotten en jonge honden die m.b.v. de teammanagers de spelers een positieve boost geven.

5 december was een drukke zaterdag voor de . . .
Lees verder...


07 dec 2015
Categorie: Zondag 1

Na de slechte wedstrijd van vorige week, thuis tegen Graftdijk, was nu Apollo’68 uit Hensbroek aan de beurt. Alcmaria gebrand om een beter figuur te slaan dan vorige week. Alle goede bedoelingen ten spijt, op dit veld en met deze wind was goed voetbal niet mogelijk. Apollo startte de eerste helft . . .
Lees verder...


30 nov 2015
Categorie: Zondag 1

Makkers staakt uw wild geraas. Het zou de openingszin kunnen zijn voor de wedstrijd van Alcmaria van afgelopen zondag. Windkracht 8 à 9 recht over het veld. Bij vlagen striemende regen en zowaar, niet veel maar toch, mensen die uit hun warme huis waren gekomen om langs de lijn en vele in de . . .
Lees verder...


16 nov 2015
Categorie: Zondag 1

Storm, wind en regen, een open veld, veel sloten, echt alle omstandigheden hadden de mannen van Alcmaria zondag mee. Gezegd moet worden dat Alcmaria daar goed mee omging. Alcmaria speelde een zeer acceptabele wedstrijd uit tegen Sporting S in Schermerhorn waarin het alleen zichzelf niet beloond . . .
Lees verder...


29 okt 2015
Categorie: Algemeen

Nieuwe Alcmaria Victrix site (afd. voetbal)

Wat zijn de werkzaamheden:

- Content web beheer (plaatsen van nieuws, verslagen, enz.).

Hoeveel tijd kost het?

Gemiddeld ca. 2 uur per week

Alvorens aan de slag te gaan krijg je een training (wordpress) verzorgt door Bluedesk.

Interesse: Bel . . .
Lees verder...


19 okt 2015
Categorie: Zondag 1

Zondag speelde Alcmaria de uitwedstrijd in het Kruis tegen KSV. Eigenlijk een wedstrijd voor beide teams om te winnen om de aansluiting met de bovenste helft van de ranglijst te behouden. Duidelijk waren de belangen te zien in het spel. In een druilerige regen en op een heel slecht veld, was . . .
Lees verder...


12 okt 2015
Categorie: Zondag 1

Op een mooie zonnige, maar koude zondag speelde Alcmaria thuis tegen Sint Adelbert uit Egmond Binnen. Na de twee vorige nederlagen werd het weer eens tijd voor een overwinning.  Dat hadden de mannen begrepen en vanaf het begin was Alcmaria de bovenliggende partij. Vooral het eerste half uur . . .
Lees verder...


14 sep 2015
Categorie: Jeugd nieuws

 

De voorbereiding van het seizoen 2015 / 2016 zit erop voor de C selectie van Alcmaria Victrix. Het was een lange maar vooral erg leuk en leerzame voorbereiding voor de trainersstaf en de selectie spelers. Nadat in april dit jaar bekend werd dat trainer Mark Baars en Vincent Scheerhoorn een . . .
Lees verder...


07 sep 2015
Categorie: Algemeen

Op 20 augustus jl. hield onze Business Club weer haar jaarlijkse bijeenkomst voor alle sponsoren. De opkomst was groot en vanwege het warme weer werd het gehouden op het terras buiten.

Alle sponsoren werden welkom geheten door de voorzitter van de BC Jaap Tijdstraf en Omni voorzitter Rob . . .
Lees verder...


Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route