Alcmaria Victrix MC1 scoort weer flink tegen De Rijp MC1 7-0
Categorie: Voetbal

Jamie- Lee en Kyra in duel tegen e ijp Het Het was zaterdag half 3 en de wedstrijd vandaag was tegen de Rijp MC1 en Lotte was er vandaag bij.Deze dag is als heel mooi te noemen want de zon scheen flink maar het windje zorgde voor koeling.Robin had judo vandaag en Chantal,Rosalie,Amber hadden blessures nog steeds.Teo op de goal en Cathy,Nina ,Marleen V. en Marissa achterin.Middenveld was vandaag Demi,Mayra en jamie-Lee en voorin was het Lotte,Chantal en Kyra.Een goed aanvallend concept mag ik wel zeggen en het was ook na de aftrap van De Rijp direct een aanvallend Alcmaria dat tegen de wind in druk naar voren gaf om de verdediging van De Rijp onder druk te houden.Het was Lotte en Chantal die direct voor gevaar zorgden en na 10 minuten was het Lotte die na een paar kansen de bal achter de goed keepende keepster van De Rijp schoot en de 0-1 aantekende.De Rijp was zeker niet slecht en koos duidelijk voor de aanval en Teo moest een aantal keer goed ingrijpen weer.Er werd goed gespeeld en er waren meerdere combinaties te zien in het veld.Mayra domineerde het middenveld en kon met een aantal steek paasjes Lotte en Chantal vrij voor de goal laten komen.Na 25 minuten was het Lotte die de bal van Demi meekreeg op rechts en de bal teruglegde op Mayra die de bal strak in de touwen schoot.De 2-0 was dan ook verdiend en vlak erna was het rust.
in de rust aangegeven dat het spel redelijk was maar de afwerking niet en dat we met wind mee meer mochten gaan schieten van afstand.Chantal was niet geheel in haar doen en voelde zich niet zo lekker en meer meiden hadden er last van vandaag.
Het was na 5 minuten Lotte weer die de 0-3 scoorde nadat ze als een slangemens door de verdediging heen was geslopen en de bal beheerst in de hoek had geschoten.Lotte is heel goed en wist vaak haar tegenstander op een verkeerd been te zetten.Chantal had op haar beurt een paar mooie kansen die ze via de zij kanten aangereikt kreeg en zij schoot de 0-4 prachtig in.Het hele team speelde op de helft van De Rijp en Teo kreeg weinig nog te doen in deze periode. Marleen in stijl
Lotte kreeg het echt op haar heupen en zorgde voor de 0-5 door inzet en dat was prachtig om te zien.Melissa en Kyra zorgde voor dreiging aan de rechterkant samen met Jamie-Lee en marleen D. deed samen met Demi er alles aan om de boel samen met Nina en Cathy dicht te houden.Nina ha d vorige week een wereld goal en had nu ook het idee opgevat om eens te kijken of die stunt weer uitgehaald kon gaan worden.Zonder wat te zeggen schoof ze door naar voren en na een scrimmage kreeg ze de bal voor haar voeten en schoot de bal hoog over de keepster heen en ja hooooooooor....NINA schoot er weer één in en bracht tot blijdschap de stand op 0-6.Het mooiste werd tot het laatst bewaard volgens mij want Cathy met haar schot had een droom.Was ook een geheim denk ik zelf.5 minuten voor tijd werd de bal weggewerkt en kwam de bal op onze eigen helft terecht en waar elke ERE divisie speler van droomt kwam bij Cathy dus echt uit.Ze nam die bal op haar slof vanaf eigen helft en met de kracht van een kanonskogel en de wind belande de bal in de 16 meter gebied van De Rijp.De keepster liep uit maar beoordeelde de bal verkeerd waardoor de bal over haar heen via de binnenkant van de paal in het doel belande en het publiek gek werd vreugde.Het hele team sprintte naar Cathy toe en ze werd bedolven onder alle talenten ...wat een goal zeg...zelfs De Rijp supporters waren diep onder de indruk van dit fenomeen...wat een kracht.Cathy met haar goal

Nadat de scheids had afgefloten was het weer een feest en hadden we genoten van een fraai stukje MC1 moves en goals....
Volgende week thuis tegen WSV 1930 en daarin 2 dingen....de 100 ste goal scoren en het KAMPIOENSCHAP vieren misschien.......