algemeen nieuws

Mastenbroek 2009
Categorie: Algemeen


Honkbal 1 doet vandaag en morgen mee aan het Mastenbroek toernooi. Sterke tegenstanders zoals Almere Magpies, Robur'58 en uiteraard gastheer Tex Town Tigers zelf.
De 1e wedstrijd was tegen Almere Magpies, waar Heren 1 vorige week nog een pak rammel van Almere kreeg wist men vandaag met aanvallend honkbal en een prima verdediging olv DJ Cleofa Almere met 7 - 4 aan de kant te zetten.

In de 2e wedstrijd was TTT te sterk 2 - 7. 3 Homeruns, 2 van TTT ( Rick Erardus & Lindton de Lima en een dinger van CJ Cleofa) sierden de wedstrijd op. Mark Giroldi de loss. Vannacht nog voor een paar uurtjes de stad in om morgenochtend 9.30 aan te treden tegen Robur'58.
De finale kan nog. Morgen meer......

En wederom was de nacht van Enschede teveel voor de heren. Velen hebben ontzettend hun best gedaan voor hun netwerken, speciaal de vrouwelijke, en maar kort hun bed gezien.
Zondagmorgen moest om 9.30 uur Robur'58 bestreden worden met als inzet een plek in de finale. Helaas waren de knuppels van Robur fitter dan die van Alcmaria en moest men met een 11-2 nederlaag genoegen nemen. De strijd om de 3/4 plek moest weer tegen Robur. En nu waren de geest en de werpers op, zwoegend werd de 4e plek behaald.
Toch verliet men Enschede met een beker.

Dank aan de prima organisatie van TTT dfie met de nodige tegenslagen te kampen had o.a. het afzeggen van 3 softbal teams in de laatste week. Het weer was prima tot redelijk en men heeft weer flink kunnen oefenen.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route