algemeen nieuws

Het 4e oefenweekeinde
Categorie: HonkbalSoftbal

Het was het 4e oefenweekeinde. Het weer in de rest van het land was slecht, veel regen. Dat zorgde ervoor dat Heren 1 zaterdag niet naar Almere hoefde. Zondag was het beter alhoewel nog steeds te koud. Heren 1 liep tegen een stevige nederlaag aan, er werd veel gewisseld. Heren 2 liet de eer aan Double Stars na een walk-off homereun van Double Stars in de laatste inning. Heren 3 had in Red Stars Vitesse een prima tegenstander, men liet ze de overwinning, de eer en het terras na afloop.

Hoe Dames 1 op het Bou Duizer Toernooi in Hoofddorp gepresteerd hebben is mij nu niet bekend, Dames 2 speelde 9 innings tegen de routine van Sparks 2 die dan ook met de winst naar Haarlem vertrokken.

Komend weekeinde wordt bij Alcmaria Victrix het Pre Paas Toernooi gespeeld. Zaterdag spelen de Honkbal pupillen, aspiranten en Softbal aspiranten en starten de Softbal Cadetten hun competitie met een driekamp bij Pirates. Zondag de Honkbal junioren, Heren 2, Dames 1 en de Softbal junioren.  Heren 1 is dan in Enschede op het Mastenbroek Toernooi. Dames 2 speelt een dubbel bij HCAW. Het belooft prachtig weer te worden dus geniet ervan.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route