Publiek grote winnaar bij MC1 tegen Victora O. MC1 6-3
Categorie: Voetbal
Vandaag was de wedstrijd tegen Victoria O. MC1. Wetende dat de vorige wedstrijd een benauwde 2-0 winst opleverde waren we zeker dat de wedstrijd vandaag een hele zware zou zijn.Bij Victoria staat een hele goede keepster op goal en haar zus speelt op het middenveld en is ook een talent.Verder een sterk team en we zouden het zeker heel moeilijk gaan krijgen vandaag.Chantal G.,Rosalie,Marissa speelden niet en Jamie-Lee en Amber hadden een blessure maar waren er toch bij.We speelden op het C-veld en Dirk was onze scheidsrechter.
De wedstrijd begon en nadat ook Cathy het veld inkwam goed ingetaped en wel door Hennri was het een op en neer gaande duel mwt kansen over en weer.Het was echter Alcmaria die na 5 minuten de score opende via Robin.Groot was de vreugde en ja hoor....na 15 minuten was het Marleen die de 2-0 scoorde en terwijl de kansen voor Victoria groter werden was het Chantal die voor de 3-0 zorgde.Een aanval op rechts met een strakke voorzet zorgde ervoor dat de jarige Teo werd gepasseerd en de - stond op het scorebord en waqs verdiend.In de rust even weer de puntjes op de i gezet en na heerlijke limonade de wei weer in.Achterin stonden Cathy ,Demi , Nina en Marleen weer klaar en Jamie-Lee en Marleen D. deden samen met Mayra het middenveld bezet houden.
Robin,Chantal en Melissa hielden de druk voorin maar het was Victoria O. die er dru op zette en terecht een penalty kreeg die er goed werd ingeschoten door Jessica hun keepster.3-2.Dat er spanning was wisten we maar dit was heel spannend en toen ik dacht dat de 3-3 gescoord zou worden was het Chantal die de 4-2 in de touwen schoot maar het was direct weer Victoria O. die de 4-3 maakte en toen was het op voor Victoria.
Alcmaria ging druk zetten en wederom was het Chantal die de bal hoog in hoek schoot. 5-3 en ja hoor vlak erna schoten we ook nog de 6-3 binnen en was de game over!!!!
Een hele mooie wedstrijd voor het publiek en zeker ook voor de speelsters,ze moesten er echt voor werken vandaag en daarom was het plezier ook tercht.
Een moegestreden Alcmaria kon zijn 14 wedstrijd op rij winnend afsluiten.