Alcmaria MC1 wint ook uit bij Foresters MC1 8 - 0
Categorie: Jeugd nieuws

Het was mooi weer en vandaag was het opnieuw Foresters MC1 die onze tegenstander was.De zon scheen en de wedstrijd begon om 14.45 uur maar de kleedkamers waren vol en bezet.De wedstrijd begon pas na 15.00 ur en we speelden in het zwart weer vandaag.Het was direct Alcmaria die de aanval zocht en met de inzet die ik wekelijks op de velden zie was het een kwestie van minuten toen Marleen Dorrestein na een scrimmage de bal achter de goed keepende keepster van Foresters en de 0-1 was een feit.

Het spel golfde op en neer en hoewel Cathy en Mayra al een wedstrijd met de MA1 in de benen had gingen ze voor op in de strijd tegen Foresters.De 0-2 3n de 0-3 werden voor de rust nog gscoord en Mayra was bij betrokken en samen met Chantal en Robin en Kyra was het aanval na aanval die Foresters achteruit deed spelen.Jamie-Lee en Marleen op het midenveld deden het goed en Nina samen met Cathy,Demi en Marleen V. zorgden dat alles dicht gehouden werd.Teo had een stoel meegenomen om af en toe even in de zon te gaan zitten.Marissa en Melissa waren klaar om er in te komen en dat gebeurde ook vrij snel.De vader van Kyra was vandaag de vlagger en het ging goed.Wat een talent he is die man.De rust brak aan en na een wandeling hadden we nu wel een kleedkamer zodat we de taktiek van de 2 de helft konden bespreken.De aanval liep goed over diverse schijven en daar zou geen verandering in komen.De hoop was gevestigd op een goal van Kyra en het lukte ook bijna nog zeg.We begonnen weer en Foresters zette ons onder druk en er waren kleine kansen maar Teo wist overal raad mee.De 0-4 werd gescoord door Robin en Chantal,Mayra en Chantal wisten door hun inzet de score op te laten lopen tot 0-8 en het was een mooie show weer van deze talenten. Mayra en ook Chantal werden gewisseld en Melissa als voorstopper was super!!.Ik denk dat als we zo doorgaan we heel ver gaan komen in deze competitie.De tegenstanders zijn niet blij met onze scoringsdrift maar zeggen wel dat we zeer sportief zijn en blijven en dat is ook een kunst.We willen ook laten zien dat de trainingen helpen als je inderdaad ook allemaal traint en de volle inzet kan tonen.
Henri weer bedankt voor je wondertape en genezings middelen om onze taleneten optimaal te laten presteren.Volgende week thuis tegen Victoria O.