algemeen nieuws

Van de jeugdvoorzitter
Categorie: Algemeen

Van de Jeugdvoorzitter

 

Weer een maand voorbij. Een competitieloze maand. GEEN voetballoze maand. Ondanks alle afgelastingen heeft onze jeugd alle zaterdagen gevoetbald, soms getraind, soms een oefenwedstrijd tegen een andere club en soms onderling. Zeker nu in deze koude dagen komt het voordeel van het kunstgras en de hal echt naar boven. Niks geen voetballoze dagen, maar gewoon lekker elk weekend voetballen. Een groot compliment gaat hierbij uit naar de trainers en leiders die elke week weer een programma voor de jongens en meiden in elkaar draaien. TOP!

Ook top is dat tijdens de trainingen op woensdag Dirk Idema de ouders lekker warm in de kantine laat zitten en tijdens de zaterdagen dat alles is afgelast, maar wel getraind of geoefend wordt de kantine tegenwoordig ook open is. WELKE VERENIGING HEEFT DAT?!

Ook werd deze maand duidelijk dat elk voordeel een nadeel heeft. (wie zei dat ook alweer?) Met zo€™n kunstgrasveld en hal moet je ook hele duidelijke richtlijnen betreffende het gebruik hebben anders gaat het fout. Daar zijn we de afgelopen maand aardig mee met onze neus op de feiten gedrukt. De teugels zijn flink aangehaald en daarna loopt het perfect. Al doende leert men.

Verder werd in deze maand duidelijk dat wanneer er niet op de velden kan worden getraind vanwege de vorst of regen wij als vereniging onderling meer begrip voor elkaar moeten opbrengen en af en toe een beetje rekening met elkaar moeten houden. Wanneer we dat allemaal doen kunnen alle jongens en meiden van zowel voetbal als honk- en softbal hun trainingen afwerken. Ik hoop vurig dat dit de komende tijd tot iedereen zal doordringen, dan is het helemaal perfect.

We zijn druk bezig om het trainers bestand voor volgend seizoen rond te krijgen. We denken voor eind februari alles rond te hebben en zullen dar in het volgend nieuwsje melding van maken.

Afgelopen maand hebben we ook AZ op het terrein gehad. Een feest voor vooral de jeugd. Alle tijd werd er genomen om handtekeningen uit te delen en als klap op de vuurpijl werd op de laatste dag een groepsfoto gemaakt van de voltallige AZ selectie met alle aanwezige Alcmaria jeugd.

De komende weken zullen uw kinderen een sponsorformulier meekrijgen voor de penaltybokaal die in april en mei zal worden gehouden. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat dit een groot succes gaat worden.

Er zijn al veel toernooien besproken voor alle teams. Wilt u op de hoogte blijven kijk dan op de activiteitenkalender op de Alcmaria site onder jeugd.

Volgende maand meer van onze kant. Ik hoop dan dat we lekker competitievoetbal gespeeld hebben.

Tot Volgende maand.

 

Dick Bakker

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route