Alcmaria MC1 wint ook van Jong Holland MC 1 3-2
Categorie: Jeugd nieuws

Het is zaterdag middag kwart voor drie, de tegenstander van vandaag was Jong Holland. De spanning was volgens mij best hoog. De eerst 10 minuten waren voor Alcmaria. Toen kwam Jong Holland aan de bal en kreeg een hoekschop waarbij Rosalie hem heel ongelukkig binnentikte. Daarna was het de beurt aan Alcmaria, de kansen kwamen alleen helaas door dat de meiden van Jong Holland Chantal buitenspel zetten werd het steeds moeilijker. 10 minuten voor rust gaf Mayra een mooi balletje op Chantal en Chantal had bijna open doel en zetten de wedstrijd op 1-1. Na de rust kregen we de opdracht aanvallen aanvallen. Jong Holland begon met de aanval, kreeg ook kansen, maar wij waren dat we een goede achterhoeden hadden met Cathy Rosalie Nina Chantal G, terwijl die het ook zwaar hebben gehad met de rechts voor van hun maar uiteindelijk ging het al beter. Tot de kans van Jong Holland balletje op rechts en word binnen geschoten. 2-1 maar daar lieten wij het niet bij zitten en gingen druk zetten, we kregen kansen helaas door het steeds buitenspel werd het moeilijk maar het ging steeds beter! Weereen mooi balletje op Chantal werd het 2-2 zo moesten we het vast houden druk van uit voor in achter dicht houden, en zo scoorde Chantal ook de 2-3! Daarna hield ze het helaas niet ze was hartstikke moe. Dus toen kwam marleen Verbeen in het spel het werden langen ballen van uit achter en mooie kansen voor marleen en Jamie Lee helaas werden dat geen doelpunten. Zo is de eindstand op 2-3 geworden! Heel goed gedaan meiden!