Alcmaria I doet zichzelf de das om
Categorie: Senioren nieuws

Ongelofelijk, niet te geloven, hoe kan dit? en nog veel meer van deze uitspraken waren te horen langs het veld inPurmerend na de 2-1 verloren wedstrijd tegen de plaatselijke FC. Veel beter dan de tegenstander zijn en weer verliezen. Hoe kan dat nou? Nou eigenlijk heel simpel. Doelpunten maken. Voor de rust waren er zeker 4 100% kansen, waarvan er dan helaas één op de paal belandde. In de tweede helft was het nog veel erger, minstens 7 100% kansen waren niet aan Alcmaria besteed. Vrij voor de keeper, de keeper al gepasseerd, het was werkelijk ongelofelijk. En wanneer je dan ook nog een kanjer van een fout achterin maakt waardoor de 2-1 valt is eigenlijk het hele verhaal van de wedstrijd vertelt. Toch gaan we niet bij de pakken neer zitten. Voetballend waren we zoveel beter dat het er toch een keer moet uitkomen. Hat kan niet uitblijven. Dan zondag thuis maar.