D1 pakt punt in hectisch slotfase
Categorie: Jeugd nieuws

Na het 0-3 verlies van orige week tegen FC Uitgeest, was nu Zeevogels aan de beurt. Net als vorige week was de eerste helft weer erg slap. Net of de mannen erg veel respect hebben voor hun. Vaak iets oudere tegenstanders. Alcmaria waar ze alemaal kunnen voetballen, had het beste van het spel, maar stond met de rust wel met 3-0 achter. Leuk voetballen is mooi, maar er moet ook gewerkt worden anders worden er geen duels gewonnen en gaat de tegenstander er met de punten vandoor. Na de limonade, na waarschijnlijk een donderspeech van de trainer, kwam Alcmaria heel anders de kleedkamer uit. Veel agressiever, in de goede zin van het woord. Nu werden de duels wel gewonnen en kreeg Alcmaria ook kansen. Zeevogels kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Twee goals van Thijs maakten het erg spannend. Vlak voor tijd kreeg Alcmaria nog een strafschop en Rick schoot deze onberispelijk binnen. Met dank aan een weer heel goed keepende Joost, kon Alcmaria het punt mee naar Alkmaar nemen. Mannen zorg er nou voor volgende week dat je vanaf het begin zo speelt, aggresief en fel, dan hoeven jullie maar voor weinig ploegen onder te doen.