E4 wint kraker in eigen huis
Categorie: Jeugd nieuws
E4 WINT KRAKER IN EIGEN HUIS

Op zaterdag 27 september ontving de E4 van Alcmaria Victrix de E8 van AFC '34. Het viel niet mee om tegen het defensief ingestelde AFC te scoren, maar nog voor de rust lukte het Melih alsnog: 1 - 0. Een onachtzaam moment aan het begin van de tweede helft leverde echter twee tegendoelpunten op, en de mannen van de E4 keken tegen een achterstand aan. Het harde werken van de ploeg werd beloond toen Ruben uit een corner van Jaimy de gelijkmaker wist te scoren. Een spannende eindfase brak aan, waarin keeper Christian zijn team behoedde voor opnieuw een tegendoelpunt dankzij een spectaculaire redding. Vijf minuten voor het eindsignaal maakte een AFC-speler hands in het eigen strafschopgebied en Milan schoot de penalty beheerst binnen. Mede dankzij de inzet van Jesse en het doorzettingsvermogen van de geblesseerde Ersin, werd de 3 - 2 uiteindelijk ook de eindstand. Weer gewonnen!