MA1 verliest van Buitenveldet 1-4
Categorie: Jeugd nieuws

Vandaag onze eerste wedstrijd in competitie verband en gelijk tegen een geduchte tegenstander. Buitenveldert heeft een goede reputatie op het gebied van meisjes voetbal.Het was Buitenveldert die in de beginfase sterk begon en een afstand schot vloog pardoes over Patricia heen en voor we het wisten werd het 0-2 door het niet op tijd wegwerken in de verdediging..
Het spel vloog over en weer en het ging redelijk gelijk op maar Buitenveldert maakte weer gebruik van fouten van ons achterin en het was voor rust nog 0-3.
Lilli was geblesseerd en met te weinig wissels was het toch Alcmaria na de rust die het spel ging maken zoals vaker gebeurt en werd beloond in de 55 min met een schot van Kim die het net deed bollen.
Buitenveldert raakte niet in paniek(alleen de coach) en daar waar wij een paar mooie kansen niet konden benutten deden zij dat wel en werd de eindstand 1-4.
Toch mijn complimenten voor Alcmaria die zich niet gek liet spelen en compleet gaan we het nog wel beleven.
Buitenveldert is een sterk team en respect daarvoor.
Volgende week gaan we naar Amsterdam.....