MC1 start competitie met 12-2 overwinning op Limmen MC1
Categorie: Jeugd nieuws

Vandaag de eerste competitiewedstrijd voor de talenten van de MC1.Tegenstander vandaag was Limmen MC1 en we verzamelden ons om 10 uur voor een bespreking. Iedereen was er klaar voor en had er zin in.Het moest maar gaan gebeuren ook.Kees Hoetjes floot de westijd en na wat bal bezit was het Alcmaria die voor de 1-0 zorgede en voor Limmen er erg in had was het 2-0 en 3-0.Chantal was er g op dreef en Mayra op het middenveld was super. Demi scoorde haar eerste goal voor Alcmaria en er zullen er nog meer volgen dit jaar vermoed ik wel.Melissa op rechtsbuiten en Jamie-Lee op rechts half wisten wat ze moesten doen.Marleen D. was samen met Demi op links niet te volgen.Cathy als laatste man en Chantal op rechts achter en Rosalie op linksachter en Nina als voorstopper en Teo op de doel was het team sterk begonnen. Na de 4-0 was het Limmen die wat terug kon doen en met direct daarna werd het 5-1 wat ook de rust stand was.Wat was er loos met Alcmaria....alles lukte en de tweede helft gingen we gewoon door.Na een paar kansen speelde Marrissa en Marleen maar zeker ook Amber heel goed mee en het team draaide heel goed op alle fronten.Jamie-Lee scoorde direct vanuit een corner en later nog een keer en Demi maakte nummer 2 en zelfs Nina scoorde (met binnenkant voet) beheerst haar goal.Limmen scoorde zelfs ook nog een 2de goal en dat de eindstand op 12-2 bleef steken was genoeg.Chantal Boon scoorde maar liefst 6x en dat is een mooi start.Ouders van Limmen waren onder de indruk van het krachtsverschil nu al. De vader van Rosalie zal er zijn voor de pijntjes van onze talenten en daar zijn we trots op.Kira staat klaar om speelgerechted te zijn en al met al in het zonnetje was het echt genieten .

Dames ....het wordt een mooi seizoen.

Zaterdag aanstaande spelen we uit tegen Jong Holland om 14.45 uur.Zij hebben gewonnen met 5-1 dus we gaan weer bikkelen.