Meisjes E1 seizoen 2006/2007
Categorie: Jeugd nieuws

E2 - Meisjes E 5-1

Zaterdag hebben de E2 en de Meisjes E tegen elkaar geoefend. De E2 was aangevuld met twee jongen uit de F1 die volgend jaar overkomen naar de E, Michiel en Mika. Het werd een hele leuke en leerzame wedstrijd voor beide partijen. De meisjes leerden dat je best vies mag worden en de jongens dat je voor grotere niet bang hoeft te zijn als je maar voetbalt. Uiteindelijk wonnen de jongens, maar er werd door beide partijen leuk gevoetbald. zie foto's hieronder.

Enkele sfeer beelden van de wedstrijd

Wat een concentratie bij de technische staf van de meisjes.

LSVV ME2 - Alcmaria Victrix ME1 1 - 12

Onze eerste wedstrijd van de competitie 2007 en gelijk een uitwedstrijd. Om 08.00 uur vertrekken bij het honkpad zagen wij dat alle meisjes er veel zin in hadden om te spelen en dat LSVV maar op moest passen vandaag. Het was een hele mooie dag en de zon liet zich zien en zorgde voor een lach op de gezichten van onze meiden. LSVV had maar 6!!!!!! Meisjes en wij 11. Na overleg ging Chantal Griek en Marleen de eerste helft spelen bij LSVV. De wedstrijd was 3 minuten oud toen Jamie-Lee met een kanonskogel de 0-1 maakte en ik vermoedde dat het daar niet bij zou blijven. (foto Jamie-Lee)

De meisjes van LSVV schrokken zo van onze kracht dat Cathy van 18 meter uit kon halen en er de 0-2 maakte zonder dat LSVV wist waar de bal was .Er werd goed overgespeeld en zeker de afronding van Mayra was een schoonheid 0-3 .Aanval na aanval op het doel van LSVV en zij konden het even niet meer bolwerken .Jamie-Lee kreeg uit een kluts de bal voor haar voeten en scoorde fraai de 0-4. Onze verdedigers stonden op de helft van LSVV en strooiden met ballen op maat. Rosien kwam in de buurt van een hard schot maar kon hem er niet in krijgen, Melissa maaide over de bal heen en Chantal Boon speelde heel goed op rechts de bal voor op Mayra die een prachtige goal scoorde.0-5. (foto Mayra)

Door even niet op te letten kon LSVV uit komen en voor gevaar zorgen in onze defensie en nota bene Chantal G. kon scoren voor LSVV. Het werd 1-5 en het rust signaal klonk. Na de rust waren er meer meisjes van LSVV bij gekomen zodat Marleen en Chantal weer bij Alcmaria konden gaan spelen.Na 15 seconden was het Chantal Boon die voor de 1-6 ging zorgen.Mayra had het vandaag in zich en scoorde fraai na een solo in de korte hoek en dat was dus 1-7 en nog was de koek niet op.LSVV deed er alles aan om onze meiden te stoppen maar het mocht niet baten .Melissa zorgde met een mooi schot met links voor de 1-8 en ook nog voor de 1-9.(foto Melissa)

Aanval na aanval ging maar door en Josje en Chantal Griek kregen nog weinig ballen achter en Marleen bleef jagen samen met Marissa en Rosien op de bal en bracht Rosalie in stelling om te scoren 1-10. Wat een wedstrijd zeg€¦€¦.LSVV werd misselijk van het heen en weer rennen en niet de bal krijgen Er werden mooie acties uitgevoerd en het samen spelen ging goed. Mayra wist weer na een mooie solo het net te vinden en we vonden het prachtig.1-11€¦het was mooi zo dacht ik nog maar Jamie-Lee had nog wat in petto en scoorde ook nog de 1-12€¦€¦€¦einde wedstrijd.

Trotse ouders aan de kant en Coach José was te spreken over het resultaat. Een mooie uitslag op deze mooie dag. Volgende week Bergen op visite€¦€¦.een kraker!

K A M P I O E N 2 0 0 6 !

Adelbert ME1 - Alcamaria Victrix ME1 0 - 8

Vandaag kon het dan echt gaan gebeuren , onze meisjes van de E1 konden nadat de grote meiden het vorig jaar hadden gered was het aan deze kanjers vandaag om hetzelfde kunststukje uit te halen namelijk om KAMPIOEN te worden in hun klasse. De tegenstander vandaag was Adelbert en die wisten dat het een zware wedstrijd zou worden voor hun en het weer werkte ook al niet voor ze mee. Josje kon er helaas niet bij zijn maar Rosien kwam niet opdagen!!!!!!! Jammer!José stond als coach met 1 wissel klaar voor dit gevecht en hoopte net als elke ouder dat het zou gaan lukken om die kampioenschap binnen te halen vandaag. We waren nog maar net aan de gang en toen lag de bal er al in. Mayra op links op dreef net als het hele seizoen al bracht Chantal Boon in stelling om de 0-1 te scoren. Chantal de toch al veel scorende spits was ook vandaag niet te stoppen.(foto)

Mayra had er veel zin in vandaag en liep zichzelf constant vrij zodat ook zij kon gaan scoren. Met haar talent en snelheid was ze een plaag voor de verdediging en zorgde voor de 0- 2. Er werd goed gevoetbald en zeker overspelen was vandaag het verschil tussen deze 2 teams. Chantal Boon was op dreef en onze kleine GROTE talent zorgde voor de 0 - 3 en na een mooie Aktie van Mayra op links ook voor de 0 - 4. De bal uit de lucht in 1 x in het doel schieten kunnen er maar weinig maar Chantal wel dus. Rosalie en Cathy zorgden ervoor dat Chantal Griek weinig te doen kreeg en vandaag klopte alles.Rosalie (foto) speelde echt een super wedstrijd en ook Cathy kreeg het op haar heupen vandaag.

Van achter uit stormde ze met de bal naar voren toe en omspeelde links en rechts de tegenstander en met een verwoestend schot verraste zij iedereen en zeker zichzelf door van 15 meter te scoren. 0 - 5. De 0 - 6 was jammer maar hij telde toch, een eigen doelpunt van Adelbert, gaf nog maar eens aan dat wij aanvallend bleven spelen. De wedstrijd was gelopen maar Melissa en Marleen bleven spelen alsof hun leven er van af hing. Marissa zorgde ervoor dat elke aanval van Adelbert eerst door haar heen moest voor dat ze naar voren konden gaan.

Jamie-Lee was nog niet klaar met de tegenstander en schoot uit alle macht vanuit elke stand. Dat ze een hard schot heeft kon de tegenstander ook over meepraten .Een schot belandde op het lichaam van een speelster van Adelbert en ik denk die staat niet meer op. Jamie-lee zorgde voor de 0 - 7 en voor de 0 - 8 en toen was de westrijd klaar.

Dus dat betekent €¦€¦..

K A M I O E N E N...K A M P I O E N E N €¦€¦€¦€¦€¦€¦OLé OLé OLé

Om half 12 was er patat en drinken en de uitreiking van de bekers in onze eigen Kantine. Jeugd voorzitter Dick Bakker roemde jullie en ook de trainer en Coach werden niet vergeten.

De trein dendert maar door

Alcmaria Victrix ME 1 - Reiger Boys ME 1 7 - 0

HET WAS WEER ZO€™N DAG DEZE ZATERDAG.ONZE MEIDEN HADDEN ER WEL WEER ZIN OM TE VOETBALLEN. NA EEN WEEK VAN RUST (MAAR WEL GETRAIND) STONDEN ZE WEER TE TRAPPELEN OM EEN WEDSTRIJD TE SPELEN.

REIGER BOYS WAS DE TEGENSTANDER VANDAAG EN DE STAND GAF AL AAN DAT DEZE MEIDEN AL EEN PAAR KEER HADDEN VERLOREN IN DE COMPETITIE. HET GRAS WAS EEN BEETJE NAT EN WE HOOPTEN DAT HET DROOG ZOU BLIJVEN ZODAT WE EEN LEUKE WEDSTRIJD KONDEN GAAN ZIEN LANGS HET VELD.

WE MISTEN MARISSA DOOR EEN BLESSURE MAAR KONDEN MET EEN PAAR WISSELS HET WEL OPVANGEN.HET BEGIN WAS ERG ROMMELIG EN REIGER BOYS SPEELDE HELEMAAL NIET SLECHT. MAYRA EN CHANTAL B. KONDEN NOG NIET HET GEVAAR CREËREN VOOR HET DOEL EN DUS BLEEF HET IN DE EERSTE 5 MINUTEN 0-0.

ER KWAM MEER RUIMTE OP HET VELD EN JOSJE (KEEPSTER) BLEEF SCHOON WANT ER KWAM NIET VEEL.WE SPEELDEN OP DE HELF VAN DE TEGENSTANDER EN HET LUKTE CHANTAL OM DE 1-0 TE SCOREN. KANS NA KANS WAS ER VOOR ALCMARIA EN ASL MAYRA OP DREEF WAS GEWEEST DAN HAD HET BINNEN 10 MINUTEN WEL 4-0 KUNNEN ZIJN. CHANTAL WIST DE VERDEDIGING TE BREKEN EN SCOORDE DE 2-0 EN 3-0 EN VERVOLGENS VIA EEN EIGEN DOELPUNT VAN REIGER BOYS STONDEN WE VOOR MET 4-0 TOEN HET RUST WERD.

HIERBIJ EEN FOTO VAN ONZE SUPERSPITS CHANTAL€¦€¦

NA DE RUST WAS HET ééN RICHTING VERKEER EN SCOORDE CHANTAL DE 5-0 EN DE 6-0 EN OOK NOG DE 7-0 EN WAS DE WEDSTRIJD ZEKER GESPEELD. EEN SUPERSTERKE VERDEDIGING MET ANDERE CHANTAL, CATHY EN ROSALIE HIELDEN DE POORT DICHT. JAMIE-LEE, MELISSA, ROSIEN, MARLEEN ZORGDEN VOOR DE RUST OP HET MIDDENVELD. ALS HET ZO DOORGAAT DAN KOMT HET HELEMAAL GOED MET DEZE MEIDEN DIT JAAR.

LEIDER, TRAINER EN PUBLIEK BEDANKT VOOR ALLE STEUN AAN DEZE KANJERS

AV ME1 verpulvert LSVV ME1

Wat moeten we nog verder vertellen aan dit team.

Als je naar de cijfers kijkt van de afgelopen wedstrijden dan stomen zij inderdaad af naar een kampioenschap in hun klasse.Het is onkend ja zelfs O N G E L O O F L I J K ..........wat een monsterscore weer.Er was ook vandaag weer geen houden aan voor LSVV om de trein tegen te houden.JAAAAAAAAAAAAAA wij hebben bij Alcmaria Victrix een sneltrein.........dat is ME1 en zij stoppen niet voor dat er een goal gescoord wordt.Er lopen voor een aantal spitsen waar de JONGENS jaloers op kunnen zijn. Mayra en Chantal. De grote en de kleine,snip en snap,Peppie en kokkie geef ze een naam,maakt niet uit, zij weten altijd te scoren door hun eigen kwaliteit.Mayra zorgde voor de 1-0,Chantal voor de 2-0,3-0 en 4-0,Mayra voor de 5-0 en 6-0....................Chantal Griek ( de andere Chantal dus)scoorde de 7-0 en dat was echt top.Er was maar 1 richting en dat was naar de goal van LSVV.Ik hoorde dat de keepster van LSVV stopt met voetbal en gaat op vissen.Dat was alles wat ze vandaag ook kon gaan doen,de bal weer uit het net vissen.Chantal zorgde uiteraard voor de 8-0 en toen was Melissa aan de beurt.

Melissa die hard werkt in het veld werd beloond door 2 x te scoren en dus stond het 10-0.Nog was het niet genoeg voor onze meisjes en toen dacht Jamie-Lee van hé en ik dan.? Zo veel kracht en zo veel wil om te scoren......ja hoor toen kwamen de goals ook voor Jamie-Lee ,zij scoorde de 11-0 en ook de 12-0 en nog was de koek niet op.Chantal zorgde zelf voor de 13-0 en over de laatste goal(14-0) bestaat nog twijfel bij de schrijver wie hem scoorde,maar dat we gewonnen hebben staat zeker vast en we stijgen daarmee naar de koppositie als we er al niet staan.

Ook willen we deze dames feliciteren met hun overwinning namens de trainers.