algemeen nieuws

Kabouters seizoen 2007/2008
Categorie: Jeugd nieuws
Leider
Trainer Ryan de Palm
Spelers
1 Sven van Doleweerd
2 Kasper Keesom
3 Luke Melchers
4 Nick Melchers
5 Oliver Anthony de Palm

6

Tristan Rommers

7

Merel Rommers
8 Jared Smits
9 Vince Wagenaar
10 Richard Winkelaar
11 Max Wokke

 

Geschreven door: mrt 24, 2007
De kabouters waren ondanks de lage temperaturen en de koude wint, €œlekker€ buiten aan het spelen. Zo te zien op de foto€™s hebben de vaders en moeders er minstens net zoveel plezier in als de kinderen.

tussen de bomen in de zon trainen de sterren van de toekomst

Feestelijke heropening kabouterstadion Alcmaria Victrix.

Vorig seizoen is het kabouterstadion bij Alcmaria Victrix feestelijk geopend. De start van dit seizoen wordt daarom ingeluid met de heropening van het kabouterstadion!

Speciaal voor de jongste voetballers, in de leeftijd van 4 tot 6 jaar, is er bij Alkmaars oudste voetbalvereniging een eigen stadion. Dit stadion wordt dan ook alleen gebruikt door deze allerjongsten. Iedere zaterdagochtend voetballen onze allerjongsten hun eigen partijtje. Daarbij worden ze begeleid door diverse ervaren voetballers die het leuk vinden om deze jongens en meisjes wegwijs te maken op het voetbalveld.

Niet alleen is dit leuk omdat je al echt op voetballen zit, ook het feit dat je het samen doet en dat Alcmaria Victrix meer zaken voor je organiseert maakt het allemaal extra aantrekkelijk. Allerbelangrijkste is natuurlijk de training en het partijtje op zaterdagochtend. Daarnaast is er bij Alcmaria bijvoorbeeld een sinterklaasfeest en zijn er andere spannende dingen tijdens het seizoen. Ook van de zaterdag wordt iedere week een feest gemaakt waarbij er na afloop nog lekker wat te drinken is voor de voetballers.

Aanstaande zaterdag, 9 september, willen onze jongste voetballers de heropening van hun eigen stadion graag met zo veel mogelijk anderen vieren. Daarom organiseert Alcmaria Victrix een instuif voor alle eigen voetballers en andere kinderen die het leuk lijkt om te voetballen. Ben je tussen de 4 en de 6 jaar en wil je graag eens in een eigen stadion voetballen kom dan zaterdag 9 september naar het kabouterstadion van Alcmaria Victrix. Het stadion ligt midden op het complex van Alcmaria Victrix dat bereikbaar is via de Terborchlaan. Voor deze instuif is het niet beslist noodzakelijk dat je over voetbalkleding beschikt. Gewoon gymschoenen en sportkleding doen het natuurlijk ook prima. We gaan in ieder geval lekker voetballen en maken er een groot feest van met z€™n allen. Neem daarom je eigen supporters ook mee, die zijn van harte welkom!

De instuif duurt van 10 tot 12 uur. Als je mee wilt doen hoef je je niet vooraf aan te melden; wel is het goed als je op tijd aanwezig bent. Zorg daarom dat je iets voor 10 uur klaar staat bij Alcmaria Victrix, wij wijzen je dan graag de weg en samen maken we er een feestelijke ochtend van.

Indien u vooraf al meer informatie wilt dan kunt u even bellen met:

Marcel Combee, telefoonnummer 072-5151024.

Tot ziens op zaterdag 9 september!

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route