6Ruben Paulsen
    7Jaimy Rowland

Flamingo's F2 - Alcmaria Victrix F4 0-6
Op 8 maart was het dan zover de streekderby tegen het Alkmaarse De Flamingo's 64.
De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op, Alcmaria F4‚ kon wel steeds druk zetten maar vergat goed samen te spelen. Hierdoor kon de verdediging van Flamingo's relatief makkelijk de ballen verdedigen. AV F4 probeerde van alles maar niets lukte eigenlijk. Het eerste doelpunt kwam uit een strakke corner van onze van van nistel-ROY, die pardoes in het doel van Flamingo's verdween. Die was alweer het 3de doelpunt van Roy die hij vanuit een corner direct in het doel schiet. Na de limonade in de rusr ging het stukken beter mer AV F4 mede gesteund door de wind kwamen wij snel op 0-2 door een doelpunt van Youssef. De 0-3 liet ook niet snel op zich wachten, een mooie rush van Jaimy die aflegde op Tyrone die de bal mooi in de verre hoek schoot. Door de tegenwind had Flamingo's moeite om er uit de komen. Een slechte uittrap van de keeper die door Jaimy werd opgepikt was de 0-4. De enkele uitvallen die Flamingo's had werden door de zeer goed speelde Ruben ontschadelijk gemaakt. De 0-5 werd gescoord door onze Max die na een corner de bal mooi het doel in werkte. Ook bij de 0-6 had Max een belangrijker rol, na een hele lange rush van wel 30 meter paste hij de bal naar de vrijstaande Youssef die de bal makkelijk kon scoren. Jongens een hele mooie uitslag ga zo door !!
De Coach
Alcmaria Victrix F4-Meervogels F4
Op zaterdag 16 februari moesten wij een thuiswedstrijd spelen tegen Meervogels F4 uit Akersloot.
Alcmaria begon voorvarend, er werd goed druk naar vorengezet en zodoende had Meervogels moeite om er uit te komen.
De goedspeelde Jaimy passeerde makkelijk een aantal spelers en scoorde de 1-0. Meervogels probeerde het wel maar de keeper
van Alcmaria Tyrone stopte enkele mooie ballen. Ook het tweede doelpunt kwam van de voet van Jaimy. Met 2-0 gingen wij rusten.
In de tweede helft was het weer hetzelfde beeld, met enkele counters probeerde Meervogels eruit te komen maar de goedspeelde linksback
Ruben veroverde bijna alle ballen. De spitsen van Alcmaria waren niet 100% scherp, wel maakte Youssef de 3-0 maar de uitslag had veel hoger
kunnen zijn. Een mooie overwinning, de derde alweer op rij. Alcmaria F4 - Meervogels F4 uitslag 3-0.
Alcmaria Victrix F4 - Kolping Boys F5 5-2
Op zaterdag 6 oktober, een mooie zonnige herfstdag, moesten wij spelen tegen Kolping Boys F5 uit Oudorp. Voordat de wedstrijd echt was begonnen viel onze keeper Roy uit met een verzwikte enkel. Uit onze krappe selectie bood Stan "Farfan"aan om op doel te gaan staan. De bleek een zeer goede zet want Stan keepte een wereld wedstrijd, hij had zeer fraaie reddingen net als zijn grote held Gomez van PSV. De wedstrijd ging in het begin gelijk op maar onze snelle linksbuiten Ruben rondde weereens fraai af 1 -0.
Het tweede doelpunt werd gemaakt door Tyrone na een mooie voorzet van Youssef. Door goed combinatie voetbal speelde AV F4 een goede eerste helft. Na de limonade speelde ook AV F4 ook een goede tweede helft vooral Jaimy viel op door zijn lange rushes waaruit hij 2x scoorde. Kolping Boys deed nog wel wat terug maar niet voldoende. Einduitslag AV F4 Kolping Boys F5 5-2
Koedijk - Alcmaria Victrix F4 6-3
De F4 speelde zaterdag 15 september een leerzame wedstrijd. Na drie zeer ruime overwinningen op rij stonden er ditmaal tegenstanders op de grasmat met ervaring in de F-jes en die zich niet zomaar lieten wegspelen. De eigen ervaring schoot soms tekort en foutjes werden afgestraft. Ondanks doelpunten van Ruben (2x) en Youssef (1x) moest (nog) de meerdere erkend worden in Koedijk, met als uitslag: 6 - 3. Nog een eervolle vermelding voor keeper Stan, die na afloop op een na alle penalties stopte.
Alcmaria F4-SVW'27 F11 15-0
Na de zevenklapper uit de bekerwedstrijd tegen SVW F10 moesten wij de 3de bekerwedstrijd weer tegen SVW. De heren uit Heerhguowaard wilden niet nog eens een tegen een zeperd aanlopen dus stuurden zij hun topteam SVW F11. Al na drie minuten scoorden "El Hamdoui" beter bekend als onze snelle spits Youssef. De druk stond er goed op want weer drie munten later lag de tweede en kort daarna de derde in het netje van SVW. De vierde kwam van de voet van de rechtback Tyrone die kort daarvoor van 20 meter !! snoeihard op de lat had geschoten. Wij gingen rusten met een veilige stand van 7-0. De tweede helft hetzelfde beeld als de eerste helft de goed speelde Jaimy speelde diverse keren de spitsen van AV F 4 vrij voor de keeper van SVW F11. Einduitslag 15-0.
Jongens echt top!! Ik denk dat ik een rol behang ga kopen om voortaan de doelpuntenmakers bij te houden.
De Coach
Alcmaria F4 - SVW'27 F10 7-1
Op woensdagavond 5 september moesten AV F4 voor de beker tegen SVW F10 uit Heerhugowaard, de wedstrijd ging in het begin gelijk op maar de witte leeuwen konden toch redelijk snel door onze superspits Youssef " El Hamdaoui" het eerste doelpuntje aantekenen. Ook het tweede doelpunt liet niet lang op zich wachten, onze kleine dribbelaar Devante tikte hem mooi binnen. In de rust stond het alweer 4-0 voor het team uit Alkmaar. Ook in de tweede helft zag het speelbeeld min of meer het zelfde eruit AV in de aanval SVW zwaar in de verdediging. Onze topspits Youssef stond de tweede helft op doel daar binnen het team nog geen keeper is opgestaan. Het werd een zevenklapper. AV F4 - SVW F10 : uitslag 7-1. Klasse jongens ga zo door !!