Alcmaria C1 behaalt monsterscore
Categorie: Jeugd nieuws

Vandaag de laaste poule bekerwedstrijd uit tegen WMC .De eerste wedstrijden tegen Duinrand S. (4-2) en tegen Hugo Boys (3-2) werden al winst omgezet en vandaag dus gemotiveerd om te spelen. Met een beetje regen maar op een mooi stukje gras werd de aftrap genomen. Het was Alcmaria die vanaf minuut één liet merken dat ze niet op de koffie kwamen. Met snelle spitsen Seragio,Cas en Lance werd er veel druk voorin gezet en WMC kwam niet aan voetballen toe en voor iedereen er erg in had werd het 0-1 en kreeg Alcmaria kans na kans en WMC kreeg geen vat op het aanvallende spel van Almaria . Met een opkomend middenveld erbij duurde het ook niet lang of er werd flink gescoord nog in de eerste helft en met een ruststand van 0-5 gingen de talenten aan de limonade. Ik weet niet wat er in de limonade zat maar direct na de rust gingen ze er nog een tandje bijzetten en vlogen de ballen de keeper van WMC om de oren.Links en rechts,hoog en laag ,het maakte niet uit. Als je dan in een half uur tijd 11!!!!! x scoort dat weet je dat het een walk over is en dat WMC totaal niets in te brengen had.Nicky,Cas .Kvin en lance scoorde meerdere goals.Koen en Paul en zelfs Pim pakten hun goaltje ook mee en Samet kon achterin zijn doel schoon houden wat ook knap is.Het publiek werd getracteerd op mooie goals en daar kwamen ze ook voor.Na de wedsrijd werd er nog uitbundig gefeest in een plas water....hahahahaha Volgende week de eerste Competitie wedstrijd. Heren succes en we zullen jullie volgen dit seizoen.