Alcmaria I onderuit tegen Onze Gezellen
Categorie: Senioren nieuws

De eerste competitie wedstrijd thuis tegen Onze gezellen is helaas door Alcmaria verloren met 1-3. Alcmaria startte erg nerveus en al in de 5e minuut keken onze mannen tegen een 0-1 achterstand aan. Alcmaria liet het er niet bij zitten, schudde de schroom van zich af en maakte in de 11e minuut al 1-1 via een ingetikte corner bij de tweede paal door Roald van der Slikke. Alcmaria deed is deze periode goed mee en had zelfs de beste kans op een voorsprong. Tom Jutte ging goed door en gaf de bal vrij voor de goal aan Bert Incenia op een presenteerblaadje. Helaas gleed Bert uit en de kans voorbij. In bij de zelfde minuut was het Onze Gezellen die een van de vele defensieve fouten van Alcmaria afstrafte. Na de thee probeerde Alcmaria va alles om de gelijkmaker te forceren, maar de kansen die we kregen werden niet benut. Ook een onterechte afgekeurde goal wegens vermeend buitenspel. Het met name fysiek sterkere Onze Gezellen liet een van de kansen niet onbenut en scoorde een kwartier voor tijd de 1-3. Hierna was het een gelopen koers. Er is absoluut geen man over boord. Ik ben er van overtuigd dat deze jonge ploeg dit jaar nog heel veel punten gaat pakken. Zondag de uitwedstrijd tegen het eveneens uit Haarlem komende DSS. Ik hoop op veel steun van Alcmarianen langs de kant, want ze verdienen het.

IN DE FOTO MAP OP DEZE SITE STAAN ALLE FOTO'S VAN ONS EERSTE ELFTAL. DUS VEEL MEER DAN IN DIT STUKJE. GEDURENDE HET SEIZOEN ZAL DIT FOTO ALBUM WEKELIJKS MET MEER FOTO'S WORDEN AANGEVULD