algemeen nieuws

Alcmaria wint van de regen en Jeka 2 - 5
Categorie: Honkbal Heren 1

Alcmaria wint wederom bij Jeka 2 - 5.

Op weg naar Breda werd hoofdzakelijk in de regen afgelegd en de vooruitzichten waren ook niet best. Maar tegen 2 uur hield het op met regenen. De beide teams traden zonder een fatsoenlijke warming-up tegen elkaar aan onder leiding van een Belgische scheidsrechter. Jeremy Ishak was gister gespaard  om tegen Alcmaria de punten thuis te houden. Erik Jan Lind bood namens Alcmaria weerwerk. Jeromin Kelly opende in gelijk 2 de score, honkslag, oss en nog een tik en een 1 - 0 stand. Die trok Alcmaria middels Dave Tromp in de 1e 3 gelijk, opende met een tik, stoomde door naar 3 door een tik van Linoy Croes en scoorde op een vk op een tik van Marco Hoogeland, 1 - 1.
Gelijk 3 kwam Jeka door Kessler Rojer nog 1 x op voorsprong, hij profiteerde op een foutje op een tik zijn broer Wolfgang Rojer. In de 1e 5 kreeg Jeremy Ishak het moeilijk, 2 x 4w, een opzettelijke 4w op Ludrick Pieter, 2 glippers van het Jeka veld en een honkslag van Just van Heems betekende een 2 - 5 tussen en naar later bleek ook eindstand. Casper Dunant was als reliever gebracht en kwam uit de inning. Erik Jan Lind heerste verder met de hulp van zijn veld op de heuvel. Toen hij in de 2e 7 met 2 nullen de bal aan Sven Vlaanderen zou overhandigen vonden de weergoden het blijkbaar genoeg. De hemel brak open en een forse hoosbui zette het veld onder water, na de benodigde 30 minuten wachten besloot men dat het genoeg was en kon Alcmaria 2 punten mee naar huis nemen. Na de wedstrijd ontving men bij Jeka het bericht dat Blue Birds gewonnen hadden en dat betekende de degradatie voor de club uit Breda. Volgend jaar niet meer naar Rosmalen ( Gryphons) en Breda ( Jeka) Jammer, speciaal voor Jeka. De pasteitjes smaakten altijd prima daar.



 

Box score

Alcmaria            0-0-1-0-3-1
Jeka                   0-1-1-0-0-0


Werpcijfers;

Alcmaria

Erik Jan Lind (6.2)                            5-3-4-3


Jeka

Jeremy Ishak (4.1)                            3-5-4-3

Casper Dunant (2.2)                          2-1-3-0

Slaggemiddelden;

Just van Heems & Ludrick Pieter .500, Linoy Croes, Martin de Boer, Rob v.d. Kamer & Dave Tromp .333

Ivm met een vakantie is uw scribent er volgende week niet bij, u moet dus verstoken blijven van de actuele informatie. Komende zaterdag speelt heren 1 thuis tegen PSV en zondag uit tegen Ronur€™58. Het gaat nergens meer over dus er kan ontspannen gebald worden.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route