algemeen nieuws

Opendag groot succes (alle foto's ca 100 te zien in het fotoalbum)
Categorie: Algemeen

Opendag Alcmaria groot succes

 

Onder een zon overgoten hemel, heeft Alcmaria zondag haar eerste opendag gehouden. Een vol programma en heel veelmensen op het complex was dit een prachtige start van de 110 jaar festiviteiten. Om haf elf was het al heel druk op het complex, iedereen was gekomen voor de opening van de hal.

Na een woordje van voorzitter Alex Beek was het Dirk Idema die zijn naambordje aan de hal mocht bevestigen. Voor de ongelofelijke hoeveelheid werk die hij heeft gedaan en nog doet, werd het lijn voor de hal door de vereniging als dank tot het Dirk Idemaplein omgedoopt. Hierna was er een woordje van de oud voorzitter, Dick Nauta, die nu mede het beheer van de hal op zich heeft genomen.

Daarna was het tijd voor de echte opening. Deze was gegund aan de wethouder die ook nog enkele mooie woorden sprak, John van Bakel ook zo€™n stille werker en hans Arends om de hal te openen. In de hal waren de mini pupillen van de voetbal en de peanuts van de honk- en softbal aan het sporten en konden de toeschouwers goed zien waar de hal voor bedoeld is. Op het A veld werd onderhand een clinic voor onze F pupillen gegeven.

Om 12.00 uur was het tijd voor de opening van het kabouter stadion. De allerkleinsten kunnen daar €œvoetballen€ in een veilige ruimte. Tegelijkertijd begon op het A veld een clinic voor de 9 tot en met 11 jarige onder leiding van AZ trainer Nick van Aart. Heel leerzaam voor spelers en Alcmaria trainers. Overal op het terrein stonden marktkraampjes met informatie, Alcmaria kleding.

Er waren springkussen, schiet en slag spelletjes en gezicht beschilderen. Al met al een top dag. Dat vonden de bezoekers blijkbaar ook, gezien de vele nieuwe aanmeldingen die bij zowel hnk- en softbal als de voetbal binnen stroomden.

 

 

 

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route