algemeen nieuws

Dames 2 Kampioen ????
Categorie: Softbal Senioren nieuws

Komende zondag 7 september speelt Dames 2 de belangrijkste wedstrijd uit de competitie, om 14.00 start de wedstrijd Caribe - Alcmaria Victrix 2 in Groningen. Deze wedstrijden ( het is een dubbel) bepalen wie er kampioen wordt in de 3e klasse A en daarmee promotie naar de 2e klasse afdwingt.
Alcmaria Victrix heeft nu na 30 wedstrijden 50 punten en Caribe 48 dus 1 overwinning is voldoende.

Voor de mensen die de dames gaan steunen; Het veld van Caribe is te vinden op sportpark Corpus den Hoorn, Laan Corpus den Hoorn 102, 9728 JR Groningen. Telefoon kantine 050-5250095

De route;

Vanuit westelijke richting (Drachten) Op de A7 neem je de afslag Groningen-West. Beneden ga je de rotonde een kwart rond, rechtsaf dus. Je rijdt nu op de Laan van de Vrijheid. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf, de Paterswoldseweg op.Bij de volgende verkeerslichten ga je weer rechts, en nu rij je op de Laan Corpus den Hoorn.
Rij deze helemaal uit. Aan het eind zie je links de parkeerplaats en de ingang van het sportpark Corpus den Hoorn.Op het sportpark ga je linksaf (lopend, je mag hier niet met de auto komen), en zo kom je na een paar honderd meter bij onze velden.

Vorige pagina: Algemeen | Volgende pagina: Route