AV-Asonia (beker) 3-1
Categorie: Senioren nieuws

Afgelopen donderdag speelde AV I thuis tegen Asionia voor de beker. In de eerste helft was Alcmaria meer bezig met het ontwijken van tackels dan met voetballen. Ondanks het feit dat Alcmaria vele malen beter was dan haar tegenstander was het Asionia dat via een van de weinige uitvallen de 0-1 scoorde. Hierna gaf Alcmaria gas en maakte via Bert, een prachtige goal, de 1-1. Wat ook de ruststand betekende. Na de rust ging Alcmaria zelf ook voetballen en liet de bal het werk doen. Dit resulteerde snel in een 3-1 voorsprong. via goals van Mike en een prachtige gaol van Mark. Hierna had Alcmaria de score makkelijk naar 6 of 7-1 kunnen brengen, maar was men wat slordig in de afwerking. Zondag de laatste beker wedstrijd uit tegen VVW en dan kunnen we zien hoe we er voor staan.